Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: DO ZNAWCÓW

DO ZNAWCÓW

wiem ze leg jest jeszcze za mlody na to zeby okreslic jego płeć, ale niektory po kształcie czaszki juz sie domyslają, więc tym samym pytam: Kto wie kim jest moj SHENRON i czy w jego wygladzie nie jest cos niepokojącego?? oto jego fotki:

Re: DO ZNAWCÓW

Stawiam na chlopczyka... Ksztalt loloka, ktory jest troszeczke zaokraglony, do tego rozbudowana gardziel.

Nie jestem znawcą, ale obstawiam za dziewczynką
    Pozdrawiam

Jesli mialbym strzelic to w samice ale wedlug mnie to szanse sa 50/50

Dez
    Guest

na 78% to samiec..a zresztą poczekajcie na Ryska on rozwieje wszelkie wątpliwości... pozdrawiam

po pierwsze to skąd to 78% ? nie sądzę, żebyś aż tak świetnie się znał na tych gadach,żeby takie wnioski wyciągać..
    po drugie, Rysiek nie jest spacem od rozpoznawania płci.. nie Ryśku?))

Moze Dez zrobil sondowanie fotce??

dorota29
    Guest

chyba chlopczyk
    moja teda ma o wiele mniejsze kolce ,b.trojkatny gardziel-a u twojego przechodzi w zaokraglony-a sa podobnego wzrostu
    ile ma miesiecy twoj?

Meg, na płci ale ludzi to już trochę sie znam :-))) Co do tego kim jest SHENRON nie będe strzelał i nie rozwieję wątpliwości :-))) To młody legwanek i po co kombinować, skoro i tak szanse są jak 50-50% . Poczekaj jeszcze. Ładniutki, ale czy on nie ma czasem na pyszczku uszkodzonej tej dużej łuski ? Takie brązowe punkty.

Robert Rutkowski
    Guest

Stawiam na chłopca. Bardzo uroczy malec i do tego oswojony.

Uprawnienia umieszczania postów