Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: meg ogrodniczka :)))

meg ogrodniczka :)))

nio, ależ jestem z siebie dumna, wyjechałam na święta wracam o tu taka fasola mi wyrosła))
    wkońcu leguś będzie miał wyżerkę

Re: meg ogrodniczka :)))

to gratuluje , a jaki gatunek kupowalas? z tego co pamietam to jakis olbrzymi?

Pogs
    Guest

no, no, ladnie rosnie.. moj fasol tez juz podrosl do konkretnych rozmiarow..

Meg nie sciemniaj, widzialem te fasolki u Ryska na parapecie pewnie Ci jakims kurierem podeslal )))))))))))))))

Ja juz przestalem bawic sie w ogrodnika bo przed domem rosnie mi pelno zieleniny.

Meg super!!!!!!! tylko czemu tak mało ziarek wsadziłas??? ja sadze wiele gęsciej co 2-3 cm i po 2-3 ziarka w dołek. Pozdrawiam i zycze sukcesów w hodowli fasoli

Beata wiesz przecież, że ten mój "sukces" to Twoja szkoła))
    zasadziłam tak mało ziarenek, bo nie wierzyłam, że coś wyrośnie, leguś uwielbia te listki, ale dostaje jeden liść na całą miskę żarcia

Jeden liść na całą miskę...? Meg, ale Ty skąpa jesteś ;-)

Oj Meg cos mi sie nie chce wierzyc ze ty cos wyhodowalas jak widzialem i slyszalem jak postepujesz z roslinkami, chociaz jest to mozliwe bo urosly jak ciebie nie bylo :-))))))))))))))))), wielkie pozdrowienia i usciski

Pozdrawiam LK

Heh ja tez widzialem. Dlatego mysle, ze fasolka wyrosla tylko i wylacznie dlatego, ze Meg nie bylo w domu.

Tak na marginesie to mucholapka jeszcze zyje??

Uprawnienia umieszczania postów