Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Ludzie to maja fantazje;)

Ludzie to maja fantazje;)

Zobaczcie i co wy na to???? ma ok 180cm??? czy niechcacy wcisnął zero?http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23806594

Re: Ludzie to maja fantazje;)

Sprawa dyskusyjna... 180cm samiec - to możliwe, szczególnie w przypadku iguana iguana. Byłby to olbrzym jak na hodowlane warunki. Jeśli się pomylil o jedno zero to jest to bardzo młodziutki legwanek, ale po co w takim razie facio sprzedaje go z dość dużym, a nawet wielkim jak na takiego malucha terrarium ? W tym przypadku wszystko jest możliwe ;-)

Nie wiem zapytam go. Moze czegos ciekawego sie dowiemy, ze np. gazete przynosi ))))

Taaa i pewnie szczeka...

18 cm?

to chyba noworodek ;-)

Re: i juz po:((((((

OOOOO i juz po fantazji. Ktos sie poznal na sprzedawcy i aukcja usunieta))))))))

A ja wciaz czekam na maila z odpowiedzia na moje pytanka :///

Aukcja z przedmiotem: LEGWAN ZIELONY 120 CM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Treść wiadomościjaka wyslalem sprzedajacemu:

Witam jestem zainteresowany legwanem, chcialbym sie dowiedziec jaki jest jadlospis tego gada i do czego jest ta swietlowka bakteriobojcza??

Odp:

"Legwan jest kolegi wiem ze karmi go sałatą ,reszte dowiem się na jutro,hmm a swietlowka to sluzy do oświetlania terrarium tylko ze ta to posiada jakies specjalne właściwości bakteriobójcze ,jutro napisze cos wiecej.Pozdrawiam"

"Dokończenie wiec tak oprocz salaty je kapuste pekinska,marchewke krojona,jajko gotowane,jabłka itp. A swietlowka ta oprocz ze swieci to wydziela promieniowanie zabijające bakterie.Pozdrawiam"

Nie mam pytan.... swietlowka bakteriobojcza

suknikoty jedne:/

Uprawnienia umieszczania postów