-
Juz doszedlem do siebie i zapodaje fotosy :]]]
ftp://212.106.142.133
login: legwan
pass: iguana
UWAGA NIEKTORE BAAAAAARDZO CIEKAAAAWE !!!!!!
-
Re: Podsumowanie II OGGiP w Swietochlowicach
Następnym razem postaram sie pojechac mam 15 lat ale postaram sie być ;] poprosze rodziców o zgode i postaram sie być bo mieszkam w lubuskim kolo zielonej góry ;] aha i jeszcze jakim programem przegladacie te serwery ftp ? bo mam jakis jeden i nie dziala ;/
-
oto adres z naszymi zdjeciami
http://zabrze.net.pl/hermisza/majkel/
to oczywiscie pisalem ja, Michał
wszystkich serdecznie pozdawiam i oczekuje ze kolejne sesje pogiełdowe beda dluzsze i w wiekszym gronie
musze konczyc bo cos slaby dzisiaj jestem
-
A ja kurcze znowu nie byłem Następnym razem jestem bankowo,tylko autko zmienie .
-
Meg udowodnila ze nie wszyscy warszawiacy sa tacy zli jak ich rysuja :-))))), szkoda tylko ze jak z tatuazem skonczylo sie tylko na obietnicach (no chyba ze tylko mnie ominela prezentacja), o gieldzie moje zdanie zbyt wiele sie nie zmienilo czyli jest to spotkanie dla tych ktorzy kupuja a nie dla tych co chca ogladac, no ale to w koncu gielda a nie wystawa, pozytywnym aspektem takiej imprezy jest pozniejsze spotkanie integracyjne (tylko czy my musimy sie jeszcze integrowac??? chyba nie :-)))) mam nadzieje ze nastepne spotkanie bedzie kolo maja czyli jeszcze przed nastepna gielda, naszych nowych znajomych warszawiakow oczywiscie na nie juz zapraszam zeby potem nie bylo ze za pozno powiedzielismy ;-))))))
Pozdrawiam wszystkich LK
ps. Meg to nie byla rosiczka tylko mucholowka :-)))))
-
o nie specu, kiepsko sie znasz, właśnie mi sie przypomniało, że wczoraj na rynku w Krakowie widzieliśmy taki roślinki i były one podpisane następująco:
"rosiczka - bardzo łowna" ))) pomijam fakt, że kosztowały 3 razy taniej
-
he he he, eh ta Gadzinka ;-)
-
Loktok mnie tez prezentacja omineła, ale napewno tatto nie jest na lewym biodro-pośladku, to mi zademonstrowano ;-)
-
Re: Zdjecia
fatman! na www nie na ftp!
mówiłem ci że mam problem z ftpami
-
Re: Juz doszedlem do siebie i zapodaje fotosy :]]]
ludzie www! ja nie moge wejśc na żaden ftp! pliz!
Uprawnienia umieszczania postów