-
Re: Podsumowanie II OGGiP w Swietochlowicach
Loktok żyje !!! Super ! Nika nie wyrywała drąga spod stołu, ale miała go w dłoniach, a to jest wystarczajacy powód do paniki i ucieczki. Loktok poskromil adrenalinę i nie zwiał i dlatego aż łzy się cisnęły na widok ich sielanki :-)
-
więc tak: własnie WRÓCIŁAM do wawki
było w deche, dziekuję za bardzo miłe przyjecie przez ślązaków
najpierw przesympatyczna wizyta u Ryśka, poznanie żony i znanego wszystkim olbrzyma z forum Gucia
później szybka wizytka na giełdzie, nabycie maskotki wieczoru, pięknej lecz bezwzględnej rosiczki
następnie imprezka w tawernie - ten temat pozostawiam bez komentarza:P
no i ostatni punkt wieczoru, wizyta u Ali, Michała i LeonaTeodora - fulwypas
generalnie ludzie pierwsza klasa, pozdro dla
Fatmana, Michała, Marblo i jego Ani, Seba, Gadziny77, Ryśka, Loktoka, Niki i Korsakowa temu ostatniemu dzieki za piwo
nio chyba nikogo nie pominęłam
aha, zostałam zaopatrzona w słownik gwary górnego śląska, od dziś go zaczynam czytać:P
-
Witam!!!
Meg nastepnym razem jak bedziesz na slasku to cie przepytamy z gwary slakiej!!! Mam nadzieje ze wiele sie nauczysz. Ciesze sie ze ci sie podobalo :-))
Co do Ryska i aluzii o deskach - bardzo zabawne ha ha ha !!! Nastepnym razem w aucie beda szyby na terrarium :-)))).
A co do gieldy to bylo OK, chociaz duzo lepiej podobalo mi sie w tawernie, a jeszcze lepiej w domu - moglam napic sie zlotego nektarku ))
Pozdrawiam.
PS. czekam na foty
-
uff, długa meczaca droga... ale bylo warto dziekuje wszystkim za przemiłe przyjecie meg i mnie, no i oczywiscie szczegolne podziękowania dla ryska i jego zony za smakowity obiad, oraz dla gadzinki i michala
jezeli ktos chce ktorąś z fotek w lepszej rozdzielczosci prosze o kontakt na priv, wszystkie mam rowniez w 2mp. (fotki zamiesci sz. p. moderator)
-
Rozmawialem z Wiciem Plucikiem i najprawdopodobniej nastepna gielda bedzie w czerwcu
-
Ehhh znowu zaluje, ze nie moglem jechac....
Nastepny raz u nas i nie przepuszcze nikomu!
-
Kija wcale nie wyrwalem, on sobie lezal pod stolem....
-
Zdjecia
Narazie tylko fotki od Seba, ale postaram sie posciagac od reszty..
ftp://ftpuser:legwan@fatman.homelinux.com
-
Lacze mam szybkie tylko niestety trafiles na okres kaazowiczow i niestety zapychaja upload...
-
Uprawnienia umieszczania postów