-
Podsumowanie II OGGiP w Swietochlowicach
Co tu duzo pisac... O wiele lepsza niz pierwsza gielda, kupa ciekawych ludzi i zwierzakow (2 wspaniale agamy kolnierzaste!), no i oczywiscie swietna impreza w Tawernie na Skalce!
Serdeczne pozdrowienia dla Rysia, Niki, Marbla i jego obcalowanej (przeze mnie oczywiscie...), drugiej, lepszej Polowy, Gadzinki z Michalem, Loktoka, Seba, Korsakowa, Meg, Pepre oraz Nooka. Nareszcie udalo sie zobaczyc z osobami, z ktorymi do tej pory jedynie sie kontaktowalo przez net oraz napic ze stala ekipa (Seb jeszcze sobie odbijemy....). Rowniez pozdrowienia dla organizatorow i dla calej reszty ludzi z TCP. Miejmy nadzieje, ze w czerwcu bedzie jeszcze wiecej odwiedzajacych i wystawcow...
-
Re: Podsumowanie II OGGiP w Swietochlowicach
Tez bylem na tej gieldzie i kupilem wspanialego gekona Lamparciego:P. Dobrze mu z oczu patrzy:-). Najbardziej chyba zachwycalem sie wezami, byly naprawde spox, do wyboru, do koloru. Bylem pierwszy raz na tego typu imprezie i teraz mam juz dwa zwierzatka, Legwanka i gekona :-). Mam pytanie , co bedzie w czerwcu?? czy tez taka gielda i gdzie??
-
Dopisuje ze jak tego gekona przywiazlem to legwan niezle sie nim zacziekawil. Umiescilem terra z gekonem tak zeby sie nawzajem nie widzieli.
-
Tez mi sie podobalo!!! Za pol godziny mam autobus do domciu bo ciagle jestem u Ali i Michala w Zabrzu (bylo ciezko). Jak dotre do domciu to dam namiary na fotki a niektore sa bardzo ciekawe ))))))))))
-
Ja przywiozlem z tej gieldy iguanke. Jestem z niej bardzo zadowolony . Wczoraj byla tak zestresowana ze moglem ją brac na rece, glaskac itp, ale dzisiaj juz na rece nie daje sie brac, jednak dotknac ją moge (czasami tylko mi trzasnie ogonem ;P). Od tej pory bede wpadac na forum legwanow .
A na gieldzie bylo super, nic dodac, nic ujac.
-
Witamy w gronie legwaniarzy :-) Impreza ogólnie udana. Przyłaczam się do podziękowań Fatmana. Jak zwykle miło spotkać się w takim gronie oraz poznać parę nowych osób z którymi dotychczas rozmawiało się tylko za pomocą sieci. Jestem szczęśliwy, że mogłem poznać naszą panią moderator Magdę i pepre (Piotrka). Dzięki, że przyjechaliście taki kawał drogi, żeby się z nami zobaczyć ! Fajnie było pogadać z Nookiem (nawet na tematy religijne). Nook, to chyba nie było nasze pierwsze i ostatnie spotkanie ? Będziesz stałym bywalcem giełdy mam nadzieję ;-) Udało mi się zamienić parę słów z Alicją z terrarystyki.pl . Szkoda, że nie było czasu na dłuższą pogawędkę. Niesamowite jak ludzie na takich spotkaniach mogą się zintegrować. Aż łezka w oku się kręciła jak patrzało się na Nikę rozmawiającą z loktokiem bez kija, chociaż nerwowe próby pozyskania go były i znalazł się drąg wyrwany spod stołu przy którym Nika siedziała. Obyło sie jednak bez ofiar :-))) Gdyby ktoś chciał przyjechać na następną giełdę własnym samochodem proszę o pozostawienie desek i innych sprzętów w domu, a nie będzie problemów z transportem. Mile widziane duże limuzyny z przyciemnianymi szybami takie jak Volvo Seba. Seb, dlaczego mnie nie przewiozłeś :-( Jeszcze prośba odnośnie zdjęć. Umieśćcie je gdzieś w ogólnodostępnym miejscu lub wyślijcie na meile osobom zainteresowanym. Ja jestem !!!
-
Ja tez jestem zaiteresowany fotkami, Witam cie Azmod ,ja tez dopiero zaczynam miec jakis swoj udzial na forum:-) chociaz mam juz legwanan 7 meisiecy. Panuje tu b. mila atmosfera :-)
-
Witajcie
No ja już nie będę się rozpisywał jak to było zaje... itp. bo to sprawa oczywista!.
Mam nadzieję że goście z daleka nie zawiedli się na naszej Sekcie Śląskiej :-) i równie dobrze się bawili.
Marblo dawaj linka do tych fotek !!!! (pewnie teraz śpi hehe) ale next razem nie przepuścimy sobie z Fatmanem i Korsakowem tego imprezowania !!! Ojjjj nie !!!
No i wielki pokłon w strone Ali dzięki której piwo płynęło moim gardłem !!! :-))) muszę się odwdzięczyć przy next okazji obowiązkowo.
Marblo może Ty masz jakiś serwer ftp z szybszym łaczem ...?? bo staram się wysłać do Fatmana i szlag mnie trafia jak widzę transfer ileś tam bitów na minute. a mam fotek w sumie po spakowaniu na 5Mb
-
Seb, a mnie nie wziąłeś pod uwagę odnośnie next razu ? :-( Ja też chcę, nawet Volvo nie muszę jechać :-( Proszę... :-))))))))))))))
-
Witam,
Potwierdzam wszystko co moi przedmówcy napisali, bylo pieknie, mimo że na giełdzie dlugo nie byłam i za wiele nie zobaczyłam, ale przynajmniej za friko. Natomiast spotkanie integracyjne na najwyższym poziomi. Myślę że długo w Tawernie na Skałce będą o nas mówić, szczególnie pani barmanka po "bliskich" spotkaniach z wężami. Należy podkreślić, że z każdym spotkaniem nas przybywa, może warto pomysleć o założeniu sekty pomyleńców. Co do kija to ja tej nogi ze stołu nie wyrywałam, a podróż z Loktokiem do domu odbyła się w bardzo pokojowej atmosferze. Myślę, że nasze współżycie zaczyna się układać (oczywiście społeczne). Pozdrawiam gorąco Was wszystkich, a szczególnie naszych gości ze Stolicy. Fajnie że są tacy super Warszawiacy. Dajcie fotki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uprawnienia umieszczania postów