Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Co zrobic by legwanica zniosła jajka POMOCY??

Co zrobic by legwanica zniosła jajka POMOCY??

Moja legwanica nie je gdzieś od zeszłego piątku zrobiłem RTG są jajka.
    Czytałej juz stare posty. Zrobiłem budkę (kartonik wielkości w którym może sie obracać ale nie ma zbyt dużo miejsca, jest otwór w sam raz na legwanice, ciepła wilgotna ziemia do kwiatów warstwa koło 6-7 cm grubości, legwanica dotyka głową do sufitu) moczę ja w ciepłej wodzie. Ale to nie pomaga, boje sie operacji.
    Jestem z Białegostoku nie znalazłem weterynarza, który zna się na gadach. A moze zna ktos weterynarza z Białegostoku który zna się na gadach?
    Moze znacie jakies sposoby na naturalne zniesienie jaj. A moze z budką jest coś nie tak, jeśli tak to powiedzcie mi co robie źle.
    Z góry dziękuje z wszystkie odpowiedzi mam nadzieje ze coś zaradzicie.

Re: Co zrobic by legwanica zniosła jajka POMOCY??

Endriu wysłałam Ci maila,podałam gg .Jestem z Białegostoku i znam weterynarza.Troche to dziwne tyle lat masz już legwana i nie kontaktowałeś się z żadnym lekarzem .....Ja swoje legwany wożę do Dr. Tomka , przyjmuje albo na Białostoczku albo na Białówny .

Dr. Tomek w razie czego robi takie operacje , wiem na pewno , dzwoń do lecznicy .

Robert Rutkowski
    Guest

Hej!!!

Też jestem z Białegostoku. 4 miesiące temu moja legwanica Żaba była operowana na jajka.Bardzo się o nią bałem. Operację przeprowadził dr Tomek z kliniki na Białymstoczku. Legi operował wcześniej, ale na jajka to był pierwszy raz.

Legwan ma się dobrze, długo po operacji nie miał apetytu.

Telefon jego mam w domu.

jak coś to mogę podać

mój tel. 603504498

Pozdrawiam Robert.

Gdzie robiles RTG mam ten sam problem i musze jechac na przeswietlenie

Endriu robił w "Canwecie" ale ty lepiej od razu jedź do dr Tomka Biedulewicza.Podaje tel. do lecznicy 7323576

OK dzieki

"Canwetu" nie polecam, a jak tak to przejade się na Białostoczek albo Białówny, w psach siedze i nie polecałbym tej lecznic, ale moze na legwanach znaja się lepiej niż na psach.
    Do weterynarza wcześniej nie chodziłem bo nie było potrzeby, a pozatym nie znałem dobrego weterynarza. Moje wszystkie wątpliwości rozwiewali forumowicze i stąd czerpałem wiedze. No ale teraz potrzebna jest pomoc medyczna i bez weta się nie obejdzie.

Ustaliłem termin operacji z dr Biedulewiczem w piatek na 17 mała idzie pod nóż oby wszystko zakończyło się pomyslnie trzymajcie kciuki
    Dziękuje wszystkim krajanom za pomoc

W piatek na 17??? Postaram się przyjechać i podtrzymać Cię na duchu )))). Trzymam kciuki za małą.Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów