-
chce zalozyc terrarium z legwanem zielonym
czy ktos moglby mi doradziec od czego zaczac, czy legwan zielony moze stanowic wystroj biura, czy zdaza sie ze legwany atakuja swoich opiekunow???????
-
Re: chce zalozyc terrarium z legwanem zielonym
Po pierwsze, drugie i trzecie nalezy zaczac od tego:
http://www.legwanzielony.com/
http://terrarium.com.pl/faq/index.php?kat=1
A to czy moze stanowic wystruj biura zalezy od tego co sie bedzie w tym biurze dzialo oraz od samego legwana, to wielcy indywidualisci.
-
a moim zdaniem legwan to nie maskotka, którą można spakować w terrarium i trzymać w biurze (!!!) przecież nadejdzie czas kiedy trzeba będzie zacząć takiego legwana wyjmować z terra, zacząć go oswajać..
nie, nie wyobrażam sobie tego..
a jak skończysz pracę i pójdziesz do domu, to kto się wtedy będzie opiekował zwiarzakiem? uważam, że to nierozsądna decyzja, no chyba że nie będzie Ci przeszkadzało patrzenie na dziką, agresywną 1,5 metrową jaszczurkę
musisz zdawać sobie sprawę z tego, że legwany zielone to baaardzo wymagające zwierzęta, nie da rady zminimalizować opieki nad nimi, poczytaj najpierw linki, które dał Ci Marblo, dużo się stamtąd dowiesz i mam nadzieję, zmienisz zdanie..
a jeśli napiszesz kolejnego topica, pt. "chcialbym miec legwana w domu" to oczywiście inaczej porozmawiamy
lepszym rozwiązaniem do "upiększenia" wystroju biura będzie wieeelkie akwarium z kolorowymi rybkami zastanów się nad tym.
-
-
Może i masz racje, Powiem Ci ,że do takiej jaszczurki namawia mnie sprzedawca z pobliskiego sklepu. Jestem osobą odpowiedzialną także przemyśle twoją sugestie
Bardzo duże dzięki. Czyli sugerujesz że jeśli legwan to w domu. Sprzedawca dawał za przykład knajpę w Sopocie gdzie legwan stanowi wystrój. Chciałem zainwestować
trochę pieniędzy, żeby zwierzak się nie męczył, ale chyba masz racje zrobie akwarium wrazie czego jeśli zdecyduje się na gada oczywiście w domu to dam znać
-
ktoś Ci zaraz może poopowiadać jak się ma gad z knajpy w Sopocie ((((
jeszcze raz zdecydowanie odrazdzam.
-
Ty a co ty tak jedziesz k........ chłopaku troche wyluzuj
Jak będę chciał to będę miał a jak zatrudnie sobie doktora od legwanów to mu stworze takie warunki ze twój leg bedzie mógł sobie o takich pomarzyć.
Masz chyba jakiś kompleks czy co !
-
-
chyba raczej daruj se legwana z takim podejsciem to ...
-
To co Tak ogólnie fani gadów to jacyś psychole o co Ci chodzi ..........
Tylko wy możecie mieć gady a właśnie że sobie kupie i go zjem
PALANCI
Uprawnienia umieszczania postów