Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Film o legwanach

Paweł J.
    Guest

Film o legwanach

Dzisiaj rano natknołem się przez przypadek na film o legwanach zielonych na Planete... Chciałem tylko powiedzieć że jestem pełen podziwu dla tych zwierząt! Niesamowite jest to że tak duże zwierzęta żyją w koronach drzew, a zaniepokojone drapieżnikiem potrafią skoczyć do wody nawet z 30 metrów (przystosowane są do tego np dzięki temu że nadymają płucka i mają twardą skórę) Tak samo podziwiać można jak ślicznie pływają... Oraz to że potrafią spowolnić swoją pracę serca żeby zmniejszyć zapotrzebowanie na tlen i móc wytrzymać pod wodą nawet 40 minut... No coś pięknego... Wspaniałe zwierzęta

Aviator
    Guest

Re: Film o legwanach

A ja sie przestraszylem...
    Legwan Zielony ma strasznie duzo "wrogów" w swoim srodowisku naturalnym.Jak zobaczylem ze waz ostroglowy zjadl Lega wielkosci mojego to szybko przelaczylem !!

To prawda film jest super zrobiony piekne sa ujecia, poz tym wszystkim o czym napisales bardzo podobaly mi sie rowniez te samce a zwlaszcza ich kolory w okresie godowym zaden czlowiek nie bylby w stanie tak pieknie ich pomalowac jak zrobila to natura )))

Ps. Mam ten film w divx-ie. W kwietniu odbedzie sie gielda terra na slasku a przy okazji niej napewno spotkanie terrazboczencow w jakims pubie jesli ktos jest zainteresowany to moge mu skopiowac i przywiesc CD na spotkanko

marblo mam prosbe jak masz wolna plytke to nagraj mi ten film i niech twoj bracik podrzuci mi go do budy plytke ci oddam sorki ze ten post tu a nie na priv

Nie tak łatwo, Papec. Po płytkę zgłoś się u Marblo w pubie po giełdzie ;-)

Brawo Ryśku ;-) Marblo moze zainwestuj w 5 płytk cd nagraj a potem ludize to od ciebie odkupią? 5 płytk na 1000% zejdzie ;-)

Albo nie zrób 5000, zamówimy stolik.... będziemy sprzedawać ;-)

ja zajme się marketingiem, Nika księgowością, Loktok będzie zakładowym lekarzem, Rysiek spojrzy co o naszym przedsięwzięciu mówią Gwiazdy... a ty zajmiesz się stroną techniczną ;-)

hmm, Marblo, ja mam na kasecie tylko moze wyslalbys za pobraniem filmik na plycie to zaplace przy odbiorze lub mozesz zafundowac ;-D co o ym myslisz?

przyjedz na giełde w świętochłowicach, będziemy mieli swój stolik, może nie na terenie samej giełdy, ale szukaj nas w pobliskich knajpach ;-) ten najweselszy stolik to my ;-)

kiedy to bedzie?dajcie jakis link nic nie moge znalezc jesli w weekend moze przyjade ktos wie jaki pociag z lodzi?ta mapka z dworca do gieldy jest aktualna?

ok juz wiem ta mapka co byla do ostatniej gieldy aktualana?bierzyemy jakies plakietki z nickami?mozliwe ze przyjade bo w sobote

Uprawnienia umieszczania postów