Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 49

Wątek: UWAGI NA TEMAT SPOTKANIA W KATOWICACH

Re: UWAGI NA TEMAT SPOTKANIA W KATOWICACH

Sekta, Sekta... Legwan rządzi! Legwan radzi, Legwan nigdy cię nie zdradzi!

Marblo@op.pl prosze przesylac fotki wrzuci sie je na jakies WWW ewentualnie FTP ) Spotkanie bylo zeczywiscie super jedyne na co moglem nazekac to cena piwka :/ (lecz baaaardzo straszna tez nie byla) ale widac takie realia Katowic. Next spotkanie przy okazji gieldy a potem proponuje znowu Gliwice musimy z Rysiem jakos sie zrewanzowac za to ze na ostatnim spotkaniu w G-cach dalismy ciala.

Kija użyłam tym razem ma mężu, ale nie dał się sfotografować , musicie mi wierzyc na słowo.
    Spotkanie faktycznie było super, nie ma jak to wymiana (czasami bardzo zażarta) poglądów z fachowcami.
    Loktok - czekam na dobre wieści, Ty już wiesz o czym

Ehhh, biedny maz. Zwlaszcza, ze widzialem do czego zdolna jest Nika. Loktok to by mu chociaz serek albo kurczaka dal, a Nika kijem... ;D

Nika daj zdjecia marlbrowi!

FOTKI Z APARATU KORSAKOWA

pierwsza fotka, bardzo przejęty Fatman, coś chyba śpiewa ;-)

Re: FOTKI Z APARATU KORSAKOWA

szerszy rzut na stolik,

Rozmowy Niki i Loktoka zdominowały spotkanie, do najciekawszych należały te o lizaniu psa w okolicach, ciekawych zastosowaniach kija i ręcznika oraz o tym czy jako jest mięsem czy rośliną ;-) na fotce dyskutujący Loktkok w tle przysłuchujący się mrlbro, Niki nie udało mi się objąć, jest po lewej za kadrem ;-)

nigdy nie byłem za dobry w robieniu zdjęć ;-)

Seb przyszedł spóźniony o jakieś 17 godzin, bez zapowiedzaniej żony, skandal, potem flirtował z Gadzinką i wszystimi innymi koietami na spotkaniu

P.S. spebastan opis flirtów jest po żeby cie kobieta samego więcej nie puszczała ;-D

Nika była ubawiona po pachy, po prostu uśmiech nie znikał z jej twarzy, najbardziej rozbawiły nas jeje wynania o tym że legwan ją molestuje i "sra za rowerami" czego Nika bardzo nie lubi, Meg prosze nie wycinać to cytat!

Uprawnienia umieszczania postów