Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: UWAGI NA TEMAT SPOTKANIA W KATOWICACH

UWAGI NA TEMAT SPOTKANIA W KATOWICACH

Spotkanie odbyło się jak planowano, knajpa bardzo przyjemna, moze tylko wynoszenie pustych kufli (po bezalkoholowym) szwankowało, frekwencja rewelacyjna, "legwanarze" w komplecie, nawet Nika (u której odkryliśmy pewne masochistyczne skłonności ;-) ) przyszła, Loktok wdawał się w pełne literackiego piękna polemiki na temat "czy jajko to mięso", Rysiu też jak zwykle nie zawiódł, Fatman przynósł kupę ( ;-) ) w słoiczku, jak przystało na porządnego dilera kupy legwaniej klasy extra, Seb.... no cóż, spóźnienie o kilka godzin i przyjście bez zapowiedzianej anetki, nie ujdzie mu na sucho. Gadzinka z facetem była miłą niepsodzianką bo się nie zapowiedziała, ale przyszła bez kupy... ;-), Papec miał szansę odebrać przyznaną mu przez Marlbra nagrodę "czajnika" zlotu, ale Marlbro sie nie palił do jej wręczenia, zamiast tego palił L&M-y, Organizator jak przystało na organizatora przyniósł obiecaną kupę, nie tak okazałą jak Fatman z Martą, ale zawsze kupe, Pozatym silna frakcja pajęczarsko-gekonia, (nauczyli nas mierzenia pająków, "z nóżkami czy bez?") No i oczywiście pan Marek Brachaczek!, obiecał zresztą sie wypowiedzieć na forum wkońcu! czekamy na zdjęcia białych-zółtych legwanów i inne cenne rady. Co się chwali pan Marek nie prostestował kiedy dowiedział sie że spotkania działają jak sekta, jak już raz sie wpadło, zawsze trzeba być. Bardzo ciekawa rozmowa na koniec spotkanie między frakcją katowicką legwaniarzy a panem Markiem

a teraz plusy imprezy
    - fajny lokal...
    - Nika (za pokazanie się i ujawinienie swojej prawdziwej natury)
    - Loktok (za to że się rozkręcił.... ;-) )
    - Pan Marek (za to że był i że miejmy nadzieję będzie juz na każdym kolejnym spotkaniu)

minusy impresy
    - Rysiek (bo po jego wyjściu, wszyscy "zaczeli się zbierać")
    - i wszyscy ci co nie przynieśli kupy! (to dla dobra nauki miało być!)

P.S. tekst pisze bezpośrednio po przyjściu do domu, 4 bezalkocholowe krązą w żyłach, jeśli ktoś poczuje sie obrażony to badzo przepraszam

P.S 2 Meg, nie było cie.... nieładnie.... zapamiętamy....

Re: UWAGI NA TEMAT SPOTKANIA W KATOWICACH

Ty powinienes zostac powiesciopisarzem, zawsze walniesz taki elaborat, no ale wkoncu tego ucza na politologii zeby wciskac kit pospolstwu :-))))) (mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi), spotkanie rzeczywiscie super, a co do mojego rozkrecania to ja jestem rozkrecony ale nie zawsze :-)))), oby tak dalej i zeby sie te spotkania staly nowa swiecka tradycja (takie spotkania czwartkowe)

Pozdrawiam LK

I nie moge sie juz doczekac gieldy bo to bedzie okazja do nastepnego spotkania

kit pospulstwu to moja specjalność, opróc tego manipulacje pyschospołeczne itp...

co tygodniowe spotkanka fajny pomysł ale bardziej fealne będą comiesięczne ;-)

Bardzo mi sie podobalo, nie ma szans zebym opuscil kolejne spotkanie )
    Juz za prawie miesiac gielda wiec coraz blizej kolejne spotkanie...
    Doczekac sie nie moge )

Jak zawsze swietna impreza, tylko znowu wydalo mi sie, ze trwala troche za krotko... Z checia tez obejrzalbym jakies zdjecia, a porobili ich ludzie sporo. Wrzuccie je gdzies na stronke, albo dajcie chociaz jako zalacznik na forum.
    Loktok pamietaj jak sie zrobi cieplej to sie spotykamy gdzies na boisku...

Spotkanie było super. Nastepnym razem trzeba będzie pomieszać towarzystwo legwanio, pajęczo innogadzie bo tym razem legwaniarze siedzieli razem, pozostali terraryści trochę z boku, a ciekawe informacje i opowieści na temat innych zwierzaków nam umykały . Gucio wczoraj kupę zrobił późno więc nie przywiozłem loktokowi, ale obiecuję poprawę. Mimo, że kał mojego legwana badam sam chciałbym o potwierdzenie moich badań przez fachowca. Loktok już od dzisiaj zbieram kupę Gucia dla Ciebie ;-) Podzielam opinię Fatmana, że szybko ten czas przeleciał i chciałoby się dłużej, ale niestety każdy musi wrócić do domu i wiele osób uzależnionych jest od komunikacji. Miło było poznać Pana Brachaczka i chciałbym, żeby był obecny na spotkaniach naszej sekty jak to określił Korsakow :-) Najbliższe spotkanie mam nadzieję, że odbędzie się na kwietniowej giełdzie conajmniej w takim składzie jak wczoraj . Papec, nie martw się, będzie nagroda, Nika zostaw kij, Seb, Gadzinka przybądźcie punktualnie :-)))))))))) Pozdrówko! Rysiek

fatman ja też się pisze, w szkole psdt byłęk w klasie sportowej (kozykówka), teraz przybyło mi pare kg, ale jeszcze popróbuje za wami pobiegać ;-)

Marlbro, mona ci wysłać fotki? dasz na ten swój www? albo ty Papec? bo na forum... ten limit.... ;-(

Meg czekamy na twoją wypowiedz, nie udawaj że nie czytasz ;-)

http://www.members.lycos.co.uk/grupa....php?cat_id=11 link do kategorii w ktorej mozecie umieszczac foty ew www.galeria-terrarystyczna.prv.pl >>>> Spotkania terrorystów maksymalny rozmiar 120 kb

czytam czytam:P
    ale już wczoraj na gorąco czytałam relacje kilku uczestników spotu..

no co mam pisać, żałuję

ale wszyscy znacie przyczynę mojej nieobecności, następnym razem postaram się poprawić i nadrobić straty

aha, no i czekam na foty, coż to za lenistwo, no jak to się mogło stać, że jeszcze ich nie dostałam

Uprawnienia umieszczania postów