-
galeria
W kakadu w galeri we wrocławiu maja duzego legwana w oplakanym stanie za 1450 zł co o tym sadzicie chcą sie pozbyc poprostu zbednego chorego gadzika jestem przeciwny i zdenrwowany bo moja kolezanka oddala go tam za darmo a o ni chca jeszcze kase............
-
Re: galeria
Fajna koleżanka ...;-((( Duży legwan w opłakanym stanie ?;-((( Co ona z nim robiła, że do tego doprowadziła ? To, że galeria chce jeszcze kasę za darmochę którą dostali, to polska rzeczywistość. Aż mnie korci, żeby ... Rysiek
-
ale to oni go doprowadzili do takiego stanu a nie ona !!!
-
No to po co oddawała zdrowego lega do sklepu(((
Myślę że gdyby tylko zapytała to tylko na tym forum można by było znaleść parę osób które mają już jakieś doświadczenie i chętnie by go przygarneły a teraz za taką cenę i w takim stanie to nie wróże mu dobrze na przyszłość(((((
-
bo nie miala miejsc w domu a musiala oddac juz
-
Unit, niezbyt precyzyjnie to napisałeś i źle Cię zrozumiałem. Myślałem, że koleżanka oddała chorego legwana do Kakadu. To jednak niewiele zmienia (tylko sorry dla koleżanki) , bo głównym nieszczęśnikiem jest legwan, któremu pobyt w Kakadu, a tym bardziej cena źle wróży ;-( Trzeba było napisać na forum, bo tłumaczenie, że nie miała miejsca jest w tym wypadku nieuzasadnione. Legwan nie rośnie z dnia na dzień i 2,3 a nawet 4 miesiace temu zajmował go tyle samo lub niewiele mniej. Całe nieszczęście tych gadów polega na tym, że ludzie nieświadomie kupują małą, zieloną jaszczurkę nie zdając sobie sprawy z tego, że będzie to duży jaszczur. Rysiek
-
pozatym. na legwany jest masa chętnych i nawet duży okaz szybciutko znalazłby nowego właściciela,
-
no tak, ale za ta cene...i tak pewnie w polsce trafilby do jakiegos rozpieszczonego bachora ktory by go zameczyl na smierc albo do kogos kto chcialby nim poszpanowac, rzadko zdarza sie racej ze kupuje je ktos doswiadczony, prawda?
-
Saurus, ten legwan był za darmo 8-) . Poczytaj pierwszy post Unita. Pozdrówko! Rysiek
-
za darmo byl oddany mowie o cenie za jaka jest w sklepie
Uprawnienia umieszczania postów