Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: jak pogodzic lega z psem?

Re: jak pogodzic lega z psem?

W tej chwili mam tylko 2 zdjęcia, że pies i legwan nie przeszkadzają sobie )) Jak jeździ zrobię po okresie linienia psa, bo szkoty mają długaśną sierść i nie chcę by legwan ją wcinał ))
    Pozdrawiam

Justyna Z
    Guest

Jacku,
    to daj tutaj te fotki ... bardzo chetnie je obejrze ciesze sie, ze mozliwe jest wspolne zycie lega i psa - ulzylo mi ... leg na razie jest bardzo niezadowolony i chwilami bardzo zaniepokojony, ale odizolowalam psa na tyle, ze go nie widzi wiec powinno wkrotce wszystko wrocic do normy ... powolutku przywykna do siebie ... .
    Pozdrawiam,
    J.

Spytaj Ryśka o historie spotkania Gucia z jamnikiem :-), Panie doktorze nie wszystkie legi uciekają ;-D

Gucio jest agresywny w stosunku do psów. Jak widzi "sierściucha" jest gotowy do ataku. Kiedyś napatoczył mu się jamnik kolegi, a że ja byłem między nimi to mi się ogonem oberwało :-( To napewno stres dla niego, a nie mając możliwości ucieczki uważa, że dobrą obroną jest atak. Wątpię, aby po tak długim okresie samotności przyzwyczaił się do obecności psa. U Marblo rządzi Diablo. Może sam coś napisze o tej małej terrorystce :-))) Pozdrówko! Rysiek

Niestety zdjęcia te znacznie przekraczają zalecany max 60KB załącznika (( Justyna tylko na priv mogę Ci podesłać jak chcesz
    Pozdrawiam

Justyna Z
    Guest

tak, poprosze.
    Pozdrawiam,
    J.

Uprawnienia umieszczania postów