-
prosze pomóżcie mi!
Dopiero zaczynam hodowle jeszcze nie mialam nigdy nic takiego ale za tydzień będe miała gekona. Mam 2 pytania. Po 1: skąd mam wziąść pokarm dla niego? co mam łapać robale czy co? Chyba ze można gdzieś kupić te owady...
Po 2. jaki gatunek jest najlepszy dla początkujących hodowców? ( biorąc pod uwagę to, że najlepiej by było gdyby sie nie wspinał i żeby można go było brać na ręce)
Wiem że moje pytania mogą być głupie ale ja dopiero zaczynam i musze to wiedzieć!
Z góry dzieki!
-
Re: prosze pomóżcie mi!
jedzonko dla niego w zasadzie kupuje sie w sklepoch zoologicznych......proponuje g.tygrysiego pozdrawiam piotrek
-
sorki juz chyba niewiem co pisze gek. tygrysi nie to miałem na mysli((to pomyłka) myslałem sobie wtedy o pytonie tygrysim:-) chodziło mi o gekona lamparciego-
-
najlepij kup se gekona lamparciego a najlepij go karmic swierszczami ktore mozna kupic w sklepie zoologicznym
-
W zimie zarelko z zoologika, a w lecie z laki [;
-
jak juz bedziesz kupował gekona to lepiej dwa, one bedą miały lepiej i ty bedziesz miała podwójna przyjemność
-
niektorzy na lamparty mowia g. tygrysie
-
Tak, mowia ale to nie jest poprawna nazwa [;
-
A przed zakupem upewnij się czy będziesz w stanie przez cały rok zapewnić gadzince pokarm.
Uprawnienia umieszczania postów