-
Re: Pazurki :)
Korsakow to zabierz jeszcze swojej Pani pilniczek. Ja zabrałem, bo Gucio pozwala mi na piłowanie obciętych końcówek ;-) Pozdrówko! Rysiek
-
na to nie wpadłem Rysiu, ale Żaba nie lubi tych zabiegów, to charakterek, co zresztą niebardzo mi przeszkadza... raczej gałązka z papieram wchodzi w gre... ;-)
-
NIE OBCINAJ PAZURÓW !!!
to legwanowy przywilej
to tak jakbyś sobie obcioł dłonie:-)
kup sobie rękawice i zostaw lega w spokoju
-
To nie jest dobry pomysł. Legwan na konarze opiera się całą stopą. Nie chodzi na pazurach. Obetrze sobie nie tylko pazury ale i skórę na stopach i dłoniach. FATALNE!
LEPIEJ NIE OBCINAĆ JEŚLI ROSNĄ BEZ WYRAŻNYCH ZMIAN I USZKODZEŃ>
-
Kup sobie rękawice spawalnicze z długini mankietani, najleoiej z miękkiej cielęcej skóry. ja tak zrobiłem. dostębne w sklepach BHP i marketach budowlanych
-
tak sobie czytam te "Wasze posty"... Też mam lega i doskonale wiem jak one potrafią podrapać...(choć może będe bardziej zdesperowany jak już będzie miał koło metra i będzie cięższy...) ale taki kretynizm jak ten z papierem ściernym to mi jeszcze nigdy nie przyszedł do głowy... jakim to trzeba być "@@@@@@" żeby coś takiego wymyśleć!!!!!????? Człowieku pomyśl wogóle co ty mówisz...
-
z całym szacunkiem panie doktorze ale papier 1000, nie jest w stanie zrobc legusiowi krzywdy to dużo mniej "drapiące" niż kora, czy np tynk scian w moim mieszkaniu
-
a ty mój przyjacielu jak będziesz kiedyś w castoramie to zobacz sobie jak wygląda papier 1000 ;-) on służy do matowienie powierzchi lakierniczych, nie do szlifowania... ale widze że łatwiej jest obrażać ludzi niż zadać sobie trud sprawdzenia o czym się pisze ;-)
-
aaa.... kolega kulturysta tak ;-), wszystko jasne ;-)
Uprawnienia umieszczania postów