Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Pazurki :)

Re: Pazurki :)

Korsakow to zabierz jeszcze swojej Pani pilniczek. Ja zabrałem, bo Gucio pozwala mi na piłowanie obciętych końcówek ;-) Pozdrówko! Rysiek

na to nie wpadłem Rysiu, ale Żaba nie lubi tych zabiegów, to charakterek, co zresztą niebardzo mi przeszkadza... raczej gałązka z papieram wchodzi w gre... ;-)

NIE OBCINAJ PAZURÓW !!!

to legwanowy przywilej
    to tak jakbyś sobie obcioł dłonie:-)

kup sobie rękawice i zostaw lega w spokoju

Jarek Zajączkowski
    Guest

To nie jest dobry pomysł. Legwan na konarze opiera się całą stopą. Nie chodzi na pazurach. Obetrze sobie nie tylko pazury ale i skórę na stopach i dłoniach. FATALNE!
    LEPIEJ NIE OBCINAĆ JEŚLI ROSNĄ BEZ WYRAŻNYCH ZMIAN I USZKODZEŃ>

conrad
    Guest

Kup sobie rękawice spawalnicze z długini mankietani, najleoiej z miękkiej cielęcej skóry. ja tak zrobiłem. dostębne w sklepach BHP i marketach budowlanych

tak sobie czytam te "Wasze posty"... Też mam lega i doskonale wiem jak one potrafią podrapać...(choć może będe bardziej zdesperowany jak już będzie miał koło metra i będzie cięższy...) ale taki kretynizm jak ten z papierem ściernym to mi jeszcze nigdy nie przyszedł do głowy... jakim to trzeba być "@@@@@@" żeby coś takiego wymyśleć!!!!!????? Człowieku pomyśl wogóle co ty mówisz...

z całym szacunkiem panie doktorze ale papier 1000, nie jest w stanie zrobc legusiowi krzywdy to dużo mniej "drapiące" niż kora, czy np tynk scian w moim mieszkaniu

a ty mój przyjacielu jak będziesz kiedyś w castoramie to zobacz sobie jak wygląda papier 1000 ;-) on służy do matowienie powierzchi lakierniczych, nie do szlifowania... ale widze że łatwiej jest obrażać ludzi niż zadać sobie trud sprawdzenia o czym się pisze ;-)

aaa.... kolega kulturysta tak ;-), wszystko jasne ;-)

Uprawnienia umieszczania postów