-
Re: zielenina
wazny jest tez dobor miejsca najlepiej okno na wschod tam najwczesniej zlapie slonce
-
mam podobny problem listki raczej małe, ale i tak nie nadążają rosnąć i posiłkuje się ziołami seedoponic z marketów, zwłaszcza melisa ma wzięcie (ok 5-10 minut na docniczkę ;-) )
-
-
Będzie dobra. Ja sadzę średniego i dużego Jasia. Z jednego nasionka mam zazwyczaj 2 duże listki, bo więcej nie zdąży urosnąć :-) Pozdrówko! Rysiek
-
megi sadz te 3 metrowce, jak będzie problem to wpadniemy z maczetami, ewentualnie wszyscy przyjedziemy z legami i one sobie z dzunglą raczej poradzą ;-)
taką wielką fasowle ma dziadek mojej dziewczyny na działce, leg uwielbie te wielki liscie z niej ;-)
-
meg kontra gigantycznie zabójcza fasolka"jaś" hehehe/pozdrowionka;d
-
Meg ma taką samiczkę, że sama sobie z tym 3-metrowcem poradzi. Bez maczety ;-) Pozdrówko! Rysiek
-
Mam do was takie pytanie...bo jeszcze mojemy legowi nie dawałem fasoli i mam takie pytanie czy daje sie jemu poprostu taką normalnąkupną fasole (którą się samemu choduje żeby urosła i wypuściła...) i co mu się daje z tej fasoli...?? Czy same tylko liście ? czy tez można mu dawać korzenie albo łodygi ?
Z góry dzienx
-
Ja daję liście, a pędy siekam i dodaję do sałatki np. z potartą marchewka, koperkiem, granulatem i kiełkami. Pozdrówko! Rysiek
-
czy rzeczywiscie fasole przed posadzeniem moczyc? bo w instrukcji na opakowaniu nic o tym nie ma
Uprawnienia umieszczania postów