Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: MEG11 MODERATOREM :-)

MEG11 MODERATOREM :-)

Właśnie zauważyłem że Meg 11 zostałe modem, tego forum, co o tym sądzicie?

Ja osobiście się ciesze że od dziś konflikty na lini moderator - legwaniarze będą sporami "w rodzinie" ;-)

No i wraca temat spotkanie Meg i Seba ;-D i oczywiście ich podopiecznych (Robal to ponoć damski bokser ale przy wdzięku legwanicy Meg napewno wymięknie)

a moderatorzy sobie podyskutuja o moderownaniu ;-)

a teraz na serio,

1. czy to że modem jest meg oznacza że nikt inny ze strony nie ma już możliwości kasowani postów itp?

2. Jeśli tak to może zaprośimy tu Alicje? może do nas wróci?

Meg co ty na to?

Re: MEG11 MODERATOREM :-)

witam
    Korsaokow, ja tu "sprzątam" już ze dwa miechy, tylko że dopiero to się teraz wydało, Nook chciał mieć czyste sumienie i dlatego wpadł na genialny pomysł podpisania kto daną grupę moderuje to po primo.

Kolejna sprawa, Ja kontra Seb
    hehe, wszystko już zostało między nami wyjaśnione na privie

Następna- ja tu sprzątam i nikt inny:P

To by było na tyle, sprawujcie się dobrze, żebym nie musiała na Was narzekac)))

A Alicji nie znam:/

a i jeszcze jedno..
    może wkońcu zrozumiecie coś ad. tych linków i przestaniecie się ze mnie śmiać)))

w końcu porządek na forum być musi

ja juz pisalem ze nic naprzeciwko tym linkom nie mam ))

a wracajac do sprawy Meg!
    mi nie przeszkadza ze jest moderatorem !
    "nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma , wrecz przeciwnie ja tu siedze z prawdziwa przyjemnoscia"
    najwyzej jak zacznie wprowadzac rzady totalitarne to przeprowadzimy jakas rewolucje !!!

Pozdrawiam ! Kuba

rewolucja tfu! obrzydliwstwo ;-)

A z twoich linków nikt kogo znam się nie śmieje, nawet ostatnio rozmawialiśmy w knajpce z Ryśkiem: że Nook najchętniej widziałby wszystkich piszących tak jak Meg...
    no tak ale do tego trzeba mieć taką cierpliwość jak Meg...

Otwarta zostaje sprawa Alicji, niech ci którzy ją znają i pamiętają napiszą co sądzą o moim pomyśle, wszak teraz zapraszamy ją do naszego domu, nie ma tu żadnych "obcych" ;-)

Rysiu co ty na to?

A pozatym dlaczego piszesz o Ja KONTRA Seb? ja o żadnym sporze nie wiedziałem, ale na forum żałowałaś że nie przyjechałaś do Świętochłowic si ę z nami zobaczyć live, a o ile pamiętam w szczególnosci żałowałaś że nie poznałaś Sebastiana, a spotkanie dwóch legwanich modów mogło by być ciekawe ;-)

mowisz ze rewolucje nie ?! hehehehehe to wyjdziemy na ulice i bedzimey blokady robic :P heheheh

Pozdrawiam ! Kuba

elefantao
    Guest

Alicja zna sie na rzeczy,jestem jak najbardziej za

a ja jako jeden z najmlodszych na forum powiem wam tak mam zamiar kupic legwanana narazie robie terrarium, zrobie beda warunki to go sprowadze ale mniejsza o to bylem na wielu forum dotyczacych zwierzakow mam psa, kota, i królika w domku ale nigdzie nie znalazlem tak fachowych informacji i tylu ludzi ktorzy naprawde znaja sie na danej dziedzinie, jakie znaczenie ma kto sprzata hahaha wazne ze wy tutaj jestescie i ze maozna od was uzyskac fachowe informacje i pomoc. i mam nadzieje ze dalej tak bedzie bo nie wyobrazam sobie trzymania legwana w domku bez waszej pomocy mysle ze moglbym zrobic mu krzywde ( nieswiadomi oczywiscie ) pozdrawiam wszystkich.
    A z meg nie powinniscie sie smiac bo wiele osob pyta o cos co latwo znalesc w wyszukiwarce ja tak robie i nie musze pytac narazie

Zrozumiemy ale nie przestaniemy :PPP )))

Uprawnienia umieszczania postów