-
Re: MEG11 MODERATOREM :-)
Witka
Jesli chodzi o Alicje to jestem jak najbardziej za!!! Ale nie sadze aby sie zgodzila pisac na tym forum i po tym co sie kiedys dowiedzialem to wcale jej sie nie dziwie ((
-
A tak poza tym to fajno ze Meg jest naszym moderatorem a nie tamten..... no ten.... a juz zapomnialem :P
-
Alicji nie trzeba zapraszać gdyż jest takim samym uczestnikiem forum jak każdy z nas, poza tym jest ładna, inteligentna i zna się na rzeczy. Raczej zastanówmy się jak zagwarantować jej że ktoś ją znów nie obrazi.
-
Alicja nie wróci . Korsakow - to se ne da pane :-) Ma swoje powody. Prowadzi swoją stronę i swoje forum. Przedwczoraj z nią rozmawiałem na gg i miałem propozycję odnośnie jej strony, ale z braku czasu musiałem jej odmówić. Meg, Korsakow napisał o Sebastianie, bo on jest również moderatorem forum o legwanach właśnie u Alicji :-) Szkoda, że jej tu nie ma, Nika również milczy :-( Pozdrówko! Rysiek
-
-
taa, a ten post ma wiele z legwanami,,,,,,/pozdro meg11
-
Meg bedzie miala piekna dziare ale nie chce zdradzic gdzie......... hmmm moze pozgadujemy ?? :]]]]]]]]]]]]]]]]
-
Oj dawno mnie tu nie bylo i widze ze pod moja nieobecnosc wiele sie dzieje, gratuluje Meg ale troche sie boje co to bedzie jak Meg bedzie rzadzila :-))) wszyscy bedziemy musieli chodzic jak w zegarku :-))) Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz gratuluje Meg :-))))))))
LK
-
hmmm..
Pozdro dla Loktoka :P
a z Tobą Marblo, wiesz co się stanie
-
piekna dziare ?!
skoro mowisz ze piekna to znaczy ze wiesz jak wyglada wzor ! ))))
to bedzie Ci latwiej zgadnac gdzie !
Pozdrawiam ! Kuba
Uprawnienia umieszczania postów