Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: WROCLAW-DORINT

Jarek Zajączkowski
    Guest

WROCLAW-DORINT

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA NIEOBECNOSC (CHWILOWA) NA FORUM.

JESZCZE RAZ ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA SPOTKANIE W SOBOTE 06.03.2004 ROKU. DO HOTELU DORINT PRZY UL. SW. MIKOLAJA WE WROCLAWIU. OD JUTRA STARTUJE WYSTAWA FOTOGRAFICZNA "LOCOS POLACOS - WENEZUELA-EKWADOR 2003. MAM NADZIEJE ZE SPODOBAJA SIE WAM ZDJECIA.
    W (PRZYSZLY TYDZIEN) SOBOTE SPOTKAJMY SIE W SALI KONFERENCYJNEJ HOTELU
    (1 PIETRO) O GODZINIE 15:00. BEDZIE OKAZJA POROZMAWIAC O EGZOTYCZNYCH GADACH, PAJAKACH, POLSKIM PRAWODAWSTWIE...PODROZACH.

ZAPRASZAM ROWNIEZ WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH W TWORZENIU WROCLAWSKIEGO TOWARZYSTWA PODROZNICZEGO.
    NASTEPNA WYPRAWA JUZ JESIENIA!!

DO ZOBACZENIA!
    PS. CZY LIST MOZE POZOSTAC NA GLOWNYM FORUM PRZEZ TYDZIEN? PROOOOSZE!

Nook
    Guest

Re: WROCLAW-DORINT

to kto wkoncu idzie (mogliby się ludzie wpisać którzy idą na 100%?) ja chętnie wpadnę bo raczej powinienem mieć trochę czasu, wkoncu bede mogl na zywo policzyc sie z toba wiesz za co

Ide na 100% ja i moj zyciowy partner. To, razem z Jarkiem, bedzie nas juz 4 sztuki .

zastanawiam sie. Tylko ze ja bardziej od modliszek. Ale jakbym jechal to pare ciekawych gatunkow moglbym wziac do pokazania

My będziemy

przyjde... dzisiaj to spotkanie, nie :> ?

Bylo bardzo przyjemnie, zarowno czesc "oficjalna" jak i "nieoficjalna". Dziekujemy (ja i Armal), Jarku, za ciekawy wyklad i rownie ciekawe opowiesci z wyprawy. Mnie szczegolnie do gustu przypadl pomysl na konflikty -> mecz pilki noznej .

Uprawnienia umieszczania postów