Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Roślinnosc naturalna w teraa

Roślinnosc naturalna w teraa

No wlasnie jak w temacie mam pytanko czy mozne w terarium posadzic - powiesic jakas roslinke naturalna ktora bedzie je zdobila no i oczywiscie ktorej za szybko nie zje mieszkaniec hehe i oczywiscie jak sia za nia zabierze to mu nie zaszkodzi ?? co wy na to jest jakas szanasa na zywa roslinke ??
    Pozdrawiam

Re: Roślinnosc naturalna w teraa

Szczerze mówiąc - marna szans, że legwan jej nie zniszczy lub nie zje. Raczej sztuczne są lepsze , no chyba, że terrarium jest bardzo duże, a legwan nie ma dostępu do roślin.
    Pozdrawiam

heheh terarium jest duze ale dostep do roslin mam bo cale obkleilem mata kokosowa i smiga po scianach hehe i hmmm a moze by my cos wrzucil co bedize roslo i bedzie sobie poskubywal tylko jaka roslinke ??

to może być fasola, groch itp

hehe fasola to nie wiem czy by zdzyla listki puscic tak za ni a przepada hehehe

poczekaj na inne propozycje

Kozub ile cm ma twoj leg pytalem sie i jakos nie odpowiadasz no i jaki wiek

wieku ci ni epowiem bo sam nie znam a cm ma 61 cm ( ale nie ma calego ogona )

Beata_U
    Guest

Mojemu legwanowi bardzo smakowala paprotka ;-) W dzien sluzyla mu za stolowke a w nocy za sypialnie. Po kilku dniach mozna bylo ja juz tylko wyrzucic. A Smoczek mial wtedy ok.50cm.

Legwan nie powinienmiec mozliwosci zjedzenia paprotki jest dla niego szkodliwa, nie wiem na czym to dokladnie polega ale napewno jest niewskazana.

Uprawnienia umieszczania postów