Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Bliskie spotkanie

Re: Bliskie spotkanie

NIE MA !!!!! już się z tysiąc razy przyglądałam i nic

KOGO,KOGO!!! A KTO BEDZIE KARMIL DZIECI JAK LEGWAN POOGRYZA MI PALCE????

a w ten sposób, oks, już się nie czepiam

Dawałem mu prawą ręką, więc te palce gryzł :-) Meg daj jej paluszka, a nie przyglądaj się :-))) Co do rodzinki to mają u mnie przes... za ten śmiech. Zero czułości z mojej strony ! Trzeba było to widzieć, Kinomaniak ważniejszy niż moje palce :-( Pozdrówko! Rysiek

TAK WIEC CZLOWIEK W BARZE ZAMAWIAJACY 5 PIW DWOMA PALCAMI NIE MUSI BYC STOLARZEM. MOZE BYC HODOWCA LEGWANOW ????????

Beata_U
    Guest

Tez kiedys myslalam, ze moj leg nie ma zebow. Kiedy byl maly, faktycznie nie moglam ich dostrzec, ale teraz sa dobrze widoczne. Smoczek tylko raz mnie ugryzl, gdy byl maly i dziki (juz wtedy poczulam, ze choc niewidoczne, na pewno gdzies tam musza byc). Az mnie ciarki przechodza, kiedy sobie pomysle, ze moze mnie takimi zebiskami teraz ugryzc. Dlatego karmie go zawsze ostroznie i bardzo uwazam, kiedy cos przy nim robie i widze, ze jest zdenerwowany. Wole nie ryzykowac i nie sprawdzac jaka ma sile uscisku szczek ;-)

W moim przypadku o wiele gorsze sa zadrapania. Chocbym nie wiem jak uwazala i tam mam zawsze strasznie podrapane rece. Zreszta nie tylko rece. Ale to chyba problem kazdego legwaniarza. Trzeba wybierac: albo ladne, gladkie raczki, albo jaszczurka. Ale ja tak kocham Smoka, ze nawet te blizny moge mu wybaczyc :-)

Uprawnienia umieszczania postów