Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Bliskie spotkanie

Bliskie spotkanie

Miałem dzisiaj dwukrotnie bliskie spotkanie z zębami mojego legwana. W południe, gdy go karmiłem z ręki przypadkowo z liściem pekinki na którym były kiełki złapał moje dwa palce - wskazujący i ten obok - wiecie jaki :-) Rodzinka oglądała Kinomaniaka i moje "ała" skwitowała " CICHO!". Niewdzięcznicy, jeszcze się śmiali ze mnie ;-( Krewka się polała i trzeba było przykleić plaster. Mam dwa tipsy :-) Żeby było śmieszniej chwilkę temu dawałem Guciowi liście fasolki i gdy się skończyła kolejna porcja zanim sięgnąłem po następną, on wziął mój palec owinięty plastrem za jakiś smakołyk i znowu mnie ugryzł w to bolące miejsce :-((( Nigdy tego nie zrobił mi tak boleśnie. To przypadek, ale wiem, że MBD to on nie ma :-) Imadełko w pyszczku ! Nie polecam tej próby na uścisk szczęk w przypadku dorosłych legwanów. Nawet śmiesznie mi się teraz pisze na klawiaturze z zawiniętymi paluchami :-) W załączniku te ząbki, które mnie ugryzły. Chyba nikt już nie ma wątpliwości, że legwany mają zęby :-) Pozdrówko! Rysiek

Re: Bliskie spotkanie

Rysiu takie masz doświadczenie w hodowli. często piszesz o szkodliwości mięsa w diecie legwanów, a tu proszę .... czym Rysiu karmi Gucia !?!? ... MIĘSEM, a raczej krwią )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ja pierdziele, ale ząbki))
    Już kiedyś był wałkowany ten temat, ale moja na 100% nie ma żadnych ząbków:/

Meg ona ma ząbki, spróbuj :-) Jacku, ty też ze mnie się śmiejesz łobuzie ! Pozdrówko! Rysiek

a czy moj maluch tez ma juz zabki ?! czy jemu wyrosna potem ?!
    wiem ze jego ugryzienie nie bedzie porownywalne do ugryzienia Gucia - oto sie nie boje , pytam z ciekawosci

Pozdrawiam ! Kuba

Ryśku dzięki Tobie choć na chwile pojawił mi się uśmiech na twarzy a na foto czaszunia zielonego dla ciekawskich ...

HI!!! RYSIEK JAK CZESTO PODAJESZ PALCE GUCIOWI???? A WOLI TE Z PRAWJ REKI CZY Z LEWEJ???)))

OK ZARTOWALEM MOJ JEST DUZO MNIEJSZY A MAM JUZ DWIE BLIZNY NA PALCACH. KOGO MY TRZYMAMY W DOMACH??? ONE ZAPOMINAJA KOGO TE RECE KARMIA!!!!!! POZDRAWIAM

KRB, chyba chciałeś napisać "one zapominają, że te ręcę je karmią"

gdzieżbym śmiał ... błłehhhhhheeeee i to wymowne CICHO !!! od kochanej rodzinki. A tak serio, to Dex też ma konkretne ząbki, ale osobiście nie wiem, czy tak ostre jak Gucia )) Meg Twoja samica musi mieć ząbki
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów