-
Re: Reakcja domowników na gada
Hehe, co do gekona wszyscy stwierdzili ze jest extra, oprocz starszego ktoremu jest obojetnie Nad tym jak waz zzera myszy (noworodki) siostra ryczy, mama pyta sie czy mi ich nie szkoda, a starszemu dalej obojetnie, dopiero jak ze starszym ktory jest inzynierem projektuje terra on mowi ze sie moze czegos naucze, a potem rodzice sie wqrwiaja: kto za ten prad bedzie placil?? Zainstalujemy ci do pokoju osobny licznik.. pobredza sobie chwilke i na tym sie konczy
-
U mnie byly juz takie przypadki, ze niektorzy przychodzili do mnie, zeby wyleczyc sie z fobii przed wezami
-
Witam! u mnie starzy zareagowali normalnie jak by to był piesek czy coś w tym stylu!! Teraz chcę powiększyć moje terrarium i też nie mają nic przeciwko, tylko przeszkadzają im świerszcze!!
POZDRAWIAM
-
Atrax, ty to wougle jakims psychologiem jestes :PP Leczysz z fobii, o podrózacz astralnych itp wiesz wszystko...
-
Heheh
Nie przesadzajmy.. ale to prawda, ze lubie pomagac ludziom, szczegolnie tym, ktorzy wciaz wierza w przesady i bajki o zwierzetach, ktorych tak naprawde nie trzeba sie panicznie bac.. Wystarczy je szanowac.
-
Uprawnienia umieszczania postów