-
Re: Temat zza łez, Maluch nie żyje
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((((((((((
A&S
Ps:Wszystkiego naj z okazji urodzin ...
-
Przykra sprawa.Bardzo współczuję bo maluszek był świetny.Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.Głowa do góry.
-
ehh az mi sie dziwnie zrobilo choc go tylko na zdjeciach widzialem (((
wspolczuje stary z calego serducha najlepszego z okazji urodzin ...
-
przykro mi spowodu malucha, ale i tak wszystkego najlepszego z okazji urodzin
-
widocznie tak musiało być, walki o terytorium to wśród zwierząt bardzo nieprzyjemna sprawa. Ja też hoduję dwa legi w jednym terra i czasami widzę , że się nie zgadzają (podejrzewam, że to dwa samce) ale to są sporadyczne zachowania, z reguły się tolerują, razem śpią itd tylko przy misce czasami apetyt odbiera im "rozum". głowa do góry!!
wszystkiego naj... z okazji urodzin
ps. jeśli moge pomóc w sprawie "wieloosobowej" obsady terra to zapraszam
GG 3323526
-
Tak mi przykro :-(( Maluch byl kochany, wspolczuje.
-
Ode mnie tez najlepszego Korsakow.... Nie chce mowic: "a nie mowilem..." bo to nie ma sensu. Napisz tylko skad wiesz, ze malego zabil Zaba? Scianka byla zniszczona?? Chodzi o to, ze moze niepotrzebnie oskarzasz swojego wiekszego lega.....
-
Nie musisz pisać bo ja wiem że to moja wina, A wiem na 99% że to sprawka Żaby bo jęsli legwanek był u mnie miesiąc, jadł, wypróżniał się i wyglądał na zdrowego to nie bardzo chce mi się wieżyć że ślady ząbków na ogonie malucha powstały po jego śmierci. A ścianka jest nietknięta, już ją rozmontowałem ale dalej nie wiem jak żaba ją przekroczyłą to kurcze niewykonalne!
Uprawnienia umieszczania postów