-
Re: Śpiewać każdy może ... :))))
-
ON NIE SPIEWA,ON WLASNIE BEKA
-
Język Gucia 2 lata temu...
-
Witam !
A wiec w moim przypadku , to rzeczywiście może być spowodowane zbyt małym nawilżeniem powietrza ( , zajęłąm sie już tym oczywiście i zamówiłam( przez internet więc będę musiała poczekać kilka dni na instalację) "Fogger" generator pary wodnej (podobno zwiększa poziom wilgotności w terrarium do 100%).Jeśli chodzi o promienie UVB w terra mam Repti-Glo 5.0 , czy w leczeniu pomoże zmiana na Repti-glo 8.0 ?Tran kupiłam , leg nie był zachwycony ale jakoś go przełknął
Dziękuję za zainterseowanie i pomoc .
Serdecznie pozdrawiam.
A&S
-
Widziałem to ustrojstwo ( Fogger ) na giełdzie w Świętochłowicach i też mi się podobało. Również zamierzam to kupić ;-) Pozdrówko! Rysiek
-
ja czegos nie rozumiem
Legwan ma dostep do UV , wapno dostaje , witaminy
jak to jest mozliwe ze sa poczatki MBD ?!?! wydawalo mi sie ze jak sie zadba o te niezbedne rzeczy to mozemy spac spokojnie !
a tu nici z tego , nawet po zapewnieniu legwanowi dostepu do tego wszystkiego nie mozemy byc spokojni ?!
Pozdrawiam ! Kuba
ps. ja na tym zdjeciu tez nic nie widze
-
Nie tylko wapń, UV i witaminy mają znaczenie. Ważną rolę odgrywa dieta. Zaburzenia w przyswajaniu wapnia powodują szczawiany, a dużo owoców w diecie zamiast liści wpływa również niekorzystnie. Na ogół owoce mają zły stosunek Ca:P. Niestety w miejscu zaznaczonym strzałką widzę u siebie ciemną pustkę:-( Po prostu nie widać koncówki języka, która powinna być we wskazanym miejscu. Poprosiłem Agnieszkę o fotkę na priva . xKubax, jeśli dr.Jarek widzi to wskazane miejsce i pisze , że to początki MBD to tak jest ;-) Pozdrówko! Rysiek
-
ale ja nie podwarzam tego ze tak nie jest , absolutnie )
tylko wydawalo mi sie ze jak legwan bedzie mial dostep do UV , wapnia i witamin to mozna spac spokojnie.... ale sie pomylilem , dzieki za wyjasnienie
(niestety rowniez widze ciemna pustke)
Pozdrawiam ! Kuba
-
Otrzymałem zdjęcie "rozjaśnione" od Agnieszki i dopiero tu widzę język . Faktycznie końcówka jest czerwona, odcinająca się od reszty języka. Pozdrówko! Rysiek
Ps. Daję ją jeszcze raz w załączniku.
-
zerknij też na fotki na priva
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów