Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Terra dla lega

Re: Terra dla lega

moj dorosly ma glebokosc 70 cm i czuje sie swietnie pod tym wzgledem

To ile ma twój dorosły ?

wiem, że to nie do mnie, ale się pochwalę

ostatni raz jak mierzyłam moją małą miała 130cm i myślałam, że od tej chwili to już mi więcej nie urośnie..

a tu wczoraj taka niespodzianka, mierzę ją i widzę.. 138cm ))))

ale mam w domu potwora

hehe gratuluje!!! moj potwor jest tylko o 108cm mniejszy )

Pozdrawiam ! Kuba

kurcze Kuba,
    chciałam napisać, że 108 to i tak duuuużo, ale czytam dalej i widzę kolejne słowo - mniejszy

alabaster18
    Guest

A jakie powinno być terrarium dla młodego legwana żeby było otymalne? Czy można je zrobić z płyty meblowej połączonej ze szkłem??

alabaster ja ma terariu m z plyty meblowej polaczpnej ze szklem i jest oki tylko laczenia uszczelnilem silikonem zeby nie dostawal sie wilgoc a wymiaty to 110(dl) 65(szer) 195
    (wys) na wieksze mi nie pozwalaja warunki mieszkalne jak na arzie hehe fotke bym wyslal ale nie widze jak na razie jak dodac zalacznik

alabaster18
    Guest

a możesz zdjęcie wysłać na mejla??
    mcrobson@tlen.pl

i może podpowiesz jakie powinno być optymalne terrarium dla młodego żeby czuł się w nim dobrze??

mi sie wydaje, że dla maluszka to w sam raz będzie 90/40/50, przynajmniej mój takie miał i czuł się w nim dobrze

to był taki jego apartament, a teraz po tych kilku latach, to terra, to bardzo ciaśniutka kawalerka mojej zielonej, śpi w niej tylko

zdjcia ci wysle jutro jak cos a optymalnego terarium dla mlodego lega nie ma wedlug mnie bo bardzo a to bardzo szybko rosnka mlode legi i zainwestujesz w bardzo male terarium i juz po krotkim czasie bedzie ono za male daltego zrob troche wieksze zeby nie wykosztowac sie dwa razy ja miale pierwsze 60x40x50 i sie meczyl tam bo juz po 2 miesiacach !!!!!! bylo za male powiem ci szczerze jak dobrze bedzie jadl i bedzie mial odpowiednie warunki to bardzooo szybko rosnie pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów