Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: sama zbudowałam :)

Re: sama zbudowałam :)

Z rumieńcem Ci do twarzy Dorotko :-)
    Meg, niech szukają fotki jak chcą zobaczyć, a Seb będzie wniebowzięty. Na koniec roku wreszcie napisała parę słów od siebie :-))) Pozdrówko! Rysiek
    Ps. Dla ułatwienia dodam, że zdjęcie Dorotki z legusiem jest w postach z października, temat założył Jacku i było duuuuuuuuużo ( najwięcej ) odpowiedzi. Owocnych poszukiwań ;-)

Do mnie to bylo z tym parę słów..?
    ok, od przyszłego roku się poprawię, zero linków ))))))

eee tam !
    Mi to nie przeszkada ze Meg podaje te linki !
    Z mojej obserwacji : odkad sledze to forum zauwazylem ze Meg zawsze znajdzie to czego niektorzy znalesc nie potrafia ! ... proponowalbym zeby zostalo po staremu !!! (chyba ze to Tobie przeszkadzalo?) )

Pozdrawiam ! Kuba

Ja znajduję czego mi potrzeba :-))) Linki meg mi nie przeszkadzają, a są wręcz niekiedy wskazane, ale miło jak dziewczyna napisze również coś od serca, a nie ochrzani Seba i już jest draka :-))) Pozdrówko ! Rysiek

no przepraszam, nie "ochrzani Seba" tylko to Seb ją ochrzani
    na szczęście już wszystko zostało między nami wyjaśnione

PEACE & LOVE )))

No no !!!! Chyle glowe bardzo nisko przed toba Dorotko !!!!!!!!!!!! Terra jest naprawde zajefajne !!!! Gratulacje.

Bardzo ładne terrarium. Tylko nie rozumiem, że niektórzy się dziwią że kobieta takie piękne terra zbudowła. No tak, jakby ugotowała rosół albo zrobiła pranie to by się nikt nie dziwił. Oh, te stereotypy !

Ciesze sie ze zostalam doceniona , budowa terrarium sprawiala mi duzo radosci Dziekuje wszystkim za mile komentarze

Uprawnienia umieszczania postów