-
Wielkosc terra
Witam Mam zamiar kupic legwana zielnoego i nie wiem czy mam wystarczające terrarium. Czy wystarczy dla jednego osobnika 100dł 40wys 40szer ?? Obawiam sie ze jest za małe ale prosze o odp.
-
Re: Wielkosc terra
Aha i zapomnialem napisać ze legwan jak podrosnie to większosc dnia bedzie poza terrarium
-
Nie napisales jaki to bedzie duzy osobnik, ale i tak ta wysokosc jest za mala nawet dla malego lega.
-
Nie chce Ci się czytać forum ? Temat był poruszony niedawno - http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=10242&t=10242 . Pozdrówko! Rysiek
Ps. Meg, podoba Ci się ? ;-)
-
przestańcie się ze mnie nabijać))
ps.mi sie podoba, ale ciekawe co na to Seb..
-
Meg, nie nabijam się z Ciebie. Dlaczego Ci to do głowy przyszło ?! To forum o legwanach, ale czasem trzeba atmosferę rozluźnić ;-) Przed Świętami szczególnie. Miałem na myśli przekierowanie Digitala, bo można czegoś nie znaleźć, ale temat "stoi jak byk" parę linijek niżej. Pozdrówko! Rysiek
-
:-) Mi też sie podoba:-))) No Co ??:-)
-
Tylko dlaczego ten cały Digital kojarzy mi się starsznie z pewnym gosciem z forum na tarrarystyce (Rysiek czytałeś tam ?...)
-
Ostatnio nie ?! Zerknę...
-
Heheheh nie mam nawet konta na terrarystyce więc to napewno nie ja i chyba jednak kupie agame brodatą :P Pozdrawiam wszystkich
Uprawnienia umieszczania postów