-
pekinska gora!
a moj nowy legwanek no prawie nic nie jadl,a dzis no patrze kapuche pekinska wpiernicza, no ani marchewki, ani zadnej zieleniny, ani maczniakow no nic!<za sporadycznym wyjatkiem pomidora czy jablka> dzis przypadkiem spojrzalem a on pekinska wciska az mu sie uszy trzesa...../no dobra tyle chcialem napisac, jak by ktos mial jakies niejadki legwany to moze,moze pekinska mu podac
-
Re: pekinska gora!
ANd czy ty karmisz lega mączniakami?
-
-
ANd zanim stanie się coś niedobrego z twoim legiem przeczytaj jego opis na tej stronie i na innych i zobaczysz że nigdzie tam nie jest napisane o karmieniu lega mączniakami
-
Pekińską można się ratować zimą, ale jako papu też nie jest dobra. To kapustne :-(. ANd poczytaj trochę na temat legwana zielonego. Każdy robi jakieś błędy, ale Ty masz dużo tych "zonków' jak do tej pory. Rysiek
-
nom jak jest malym pierdkiem to dodaje mu cokolwiek by tylko jadl,,,,
-
hehe spoko mowie ze tylko daje mu teraz by jadl cokolwiek bo mi przymiera a czytalem to nie raz,zreszta moj wiekszy legwan wyglada rewelacyjnie i wporownaniu do wiekszosci zdjec jakie daja ludzie to moj tryska intensywnoscia koloru a do tego dodam ze kondycje ma niezla,choc mysle ze jest lekko nadpobudliwy,,,,pozdro i dzieki za zonka:P
-
Stary lepiej nie dawaj mu tego co chce jesc (dawaj to co powinien) bo mozesz sie nie doczekac duzego pierdka...
-
Słuchaj dajesz mu maczniaki, a potem będziesz latał po weterynarzach. Mojej kumpeli niedawno zdechła agama błotna między innymi przez to, że podawała mączniaki. Stary wyeliminuj je wygóle z diety legwanka, bo mu to potrzebne jak dziura w moście. Jeżeli już koniecznie chcesz podawać białko zwierzęce to lepiej podawaj jajko, tak góra ze 2 razy w miesiącu styknie. Ja jeszcze podaje raz w miesiącu biały ser, jest to temat tabu na tym forum i to jak bedziesz do tego podchodził zależy od ciebie.
-
Gorąco polecam FAQ pkt 29. Pozdrawiam!
Uprawnienia umieszczania postów