Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: niejadek :D

oXcros
    Guest

niejadek :D

hi!
    chyba zapeszyłem

czy wasze legi tez robia sobie zima głodówkę ? bo moj zawsze wcinał wszystko a teraz zje z 5 lisci bazyli troche kiekłow i wszystko co je... ale za to chetnie je te swoje granulki (to miał byc dodatek) .... moze znacie jakies sposoby do zachecenia go zeby zjadał kiekow itp... ?? pzdr

Re: niejadek :D

No niestety tak jest w zimie ))Mój też ma sporo mniejszy apetyt.

A moja Diablo znowu zmienila sie w odkurzacz
    OX moze sprobuj zrobic mu normalna salatke taka z lisci i kielkow i posyp to sproszkowanym granulatem moze jak poczuje zapach granulek to zacznie wcinac cala salatke.

Justyna Z
    Guest

ostatnio - gdy moj smoczek nie chce jesc - podaje mu cykorie, a na niej galazke kopru ... on lasi sie na koperek, ktory jest jego przysmakiem, a gdy rozdziawi paszcze zjadajac koper - wsuwam mu takze liscia cykorii i tak z nastepnym, i nastepnym ... i jakos udaj mi sie go podkarmiac, gdy przez kilka dni ma slabszy apetyt ...
    Pozdrawiam,
    J.

piszecie tak o tym fantastycznym koprze..
    więc kupiłam go swojej, a ona jak tylko poczuła smak koperku zaczęła kiwać głową i spieprzyła w drugą stronę:/

Justyna Z
    Guest

tak to juz jest - dla jednych przysmak, dla innych nic specjalnego ... ale i twoja na pewno ma jakies smakolyki :-)
    Pozdrawiam,
    J.

Nie tylko Twoja ;-) R&G

e tam pewnie jakis zabardzo naworzony lub za szybko chcialas by go zjadl,pozdor:P

Uprawnienia umieszczania postów