-
niejadek :D
hi!
chyba zapeszyłem
czy wasze legi tez robia sobie zima głodówkę ? bo moj zawsze wcinał wszystko a teraz zje z 5 lisci bazyli troche kiekłow i wszystko co je... ale za to chetnie je te swoje granulki (to miał byc dodatek) .... moze znacie jakies sposoby do zachecenia go zeby zjadał kiekow itp... ?? pzdr
-
Re: niejadek :D
No niestety tak jest w zimie ))Mój też ma sporo mniejszy apetyt.
-
A moja Diablo znowu zmienila sie w odkurzacz
OX moze sprobuj zrobic mu normalna salatke taka z lisci i kielkow i posyp to sproszkowanym granulatem moze jak poczuje zapach granulek to zacznie wcinac cala salatke.
-
ostatnio - gdy moj smoczek nie chce jesc - podaje mu cykorie, a na niej galazke kopru ... on lasi sie na koperek, ktory jest jego przysmakiem, a gdy rozdziawi paszcze zjadajac koper - wsuwam mu takze liscia cykorii i tak z nastepnym, i nastepnym ... i jakos udaj mi sie go podkarmiac, gdy przez kilka dni ma slabszy apetyt ...
Pozdrawiam,
J.
-
piszecie tak o tym fantastycznym koprze..
więc kupiłam go swojej, a ona jak tylko poczuła smak koperku zaczęła kiwać głową i spieprzyła w drugą stronę:/
-
tak to juz jest - dla jednych przysmak, dla innych nic specjalnego ... ale i twoja na pewno ma jakies smakolyki :-)
Pozdrawiam,
J.
-
-
e tam pewnie jakis zabardzo naworzony lub za szybko chcialas by go zjadl,pozdor:P
Uprawnienia umieszczania postów