-
Re: Zdjecia z gieldy
Giełda jak to giełda. Nie było źle. Za to po giełdzie było fajnie. Do następnego takiego spotkania ! Oby Papec nie zwiał, inni się ujawnili i Seb był bez samochodu to będzie super ;-) Rysiek
-
Re: Po spotkaniu terrorystow
NO Rysiek nie przesadzajmy widok mnie pijacego piwko to żadna rewelacja :-)
Chyba że macie mnie zamiar upić zamiast karać rundkami dookoła zoo a wtedy to co innego :-) trzeba było tak od razu ....
-
No ba! Ja Cie rozumiem, tez bym chcial sie upic zamiast zasuwac rundki dookola zoo...
-
Za dobrze by Ci było, Seb :-) Kolejne spotkanie bez wymówek ( samochodów itp ) i w luźnej atmosferze. Tak chyba jest lepiej, gdy nic nikogo nie goni. Co do picia piwka to miałem Cię naprzeciw siebie i jakoś lepiej by mi smakowało gdybyś też kufelek podnosił :-) Ciekawe jak tam maleństwo Korsakowa ? Takiego legwanka jeszcze nie widziałem. Pozdrówko! Rysiek
-
jedę na kolejną giełdę bez wymówek, muszę się z Wami wszystkimi spotkać
A w szczególności z p.Sebastianem S
-
Meg, nie strasz go, proszę . On już ma zaległe rundki dookoła zoo i jak jeszcze ty na niego "siądziesz" znowu będzie nieobecny . Pozdrówko! Rysiek
-
Hmm no ja mysle!!! Ciekawe czy to "siadanie" spodoba sie zonie Seba!!! ))))
Zreszta Ty Rysiu tez zostales przylapany i sfotografowany na gieldzie przez Marblo.
:P
-
hmmm no cóż ja mam powiedzieć ... po prostu tak wyszło a nie inaczej wcale nie miałem zamiaru śmigać autkiem ale wolałem nie ryzykować choroby dzieciaka który w tej paskudnej pogodzie musiał by zasuwać 1km do domu (wiem zaraz mi ktoś powie że są jeszcze taksówki hehe. Niestety to była niedziela i nie mogłem zostawić małego na noc u rodziców ....coż nie zawsze wszystkim będzie pasować ....
A co do reszty powyższych postów ... pozostawię bez komentarza choć bardzo mnie interesuje co spowodowało że Meg11 tak bardzo chce mnie osobiście zobaczyć ;-)
Oki oki nie rozwijam już tego wątku
-
Giełda niczego sobie. Wszyscy troche chaotycznie chodzili ale podobałomi się bardzo. Jedyny problem to znalezienie tego MDK graniczyło jak dla mnie z cudem, ale się udało. Szkoda że nie wiedziałem że będzie jekieś spotkanie po giełdzie to bym poczekał. No ale może następnym razem.
-
Na drugi raz trzeba sie umowic na konkretna godzine. Np. 14.00 przed wejsciem i kto bedzie to bedzie... Szkoda ze dr Robert i Nook sie nie przywitali... Chcialem ich poznac, tak jak Rysiu.
Seb ja tylko zartowalem
Uprawnienia umieszczania postów