Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Po spotkaniu terrorystow

Po spotkaniu terrorystow

Bylo super!!! Sama gielda taka sobie, ale za to wyprawa do baru po gieldzie byla super.
    Nastepny raz u nas. Napiszemy kiedy....

Re: Po spotkaniu terrorystow

łłłłłłłłeeeeeeee a ja musialem siedziec i kurde sie uczyc na uniewerku!!

A ja zakupiłem (dość nieprzemyślanie) drugiego lega - kurde chyba kilkudniowego, ekipa widziała niech powie, Przypuszczenie jest takie że to krajowa hodowla, na co wskazuje osoba od której dokonałem tego zakupu, Maluch poza brakiem kawałka palca u tylnej łapy wygląda zdrowo, ale niesamowita jest jego "małość" on naprawde wygląda jak na fotka wykluwających się legwanów

jutro dam fotki

Ci co nie byli niech żałuja (tak tak Nika to tez do Ciebie :-) ) .
    Giełda jak giełda nie było aż tak źle, było duuużo gadzin i nie tylko. Ja z żonką juz o mało co nie kupiliśmy sobie kamaleonka ale.... na razie not yet....
    Za to spotkanko po giełdzie rewelacyjne!!! musimy to powtórzyć ! My również zapraszamy na imprezowanie w dumciu u nas (musimy teraz wspólnie poukładac grafik imprez :-) .

gadzina_77
    Guest

Bylo swietnie, a co do grafiku to prosze mnie tez wziasc pod uwage, u mnie tez mozemy sie spotkac :-))

I mnie sie bardzo podobalo, super klimat, towarzycho i temat rzeka .............. :-]]]
    Super bylo spotkac sie z innymi terra zboczencami ];->
    A legwan zakupiony przez Korsakowa jest naprawde super i maxymalnie maluchowaty !!!

Aaaaa i jeszcze.... chcialbym przyznac 2 nagrody !!!!

1. Czajnik imprezy!!!
    The winer is.............. PAPEC !!!!!!! Najpierw czail sie pol imprezy za nami a gdzy wkoncu sie ujawnil (nie bez mojej pomocy) to od razu przepadl jak kamien w wode ;(

2. Leniuch imprezy!!!
    The winer is ............. SEB !!!!!!! 200m od baru a on autkiem przyjezdza ))))))

Ten poscik to oczywiscie taki zart )) po dzisiejszym piwkowaniu mam dobry humor :]]]]]]

a co wygralem :P

Wygrales 3 rundki dookola chorzowskiego zoo. Bedziesz biegal razem z Sebem. Seb wie za co...

Uprawnienia umieszczania postów