-
Po spotkaniu terrorystow
Bylo super!!! Sama gielda taka sobie, ale za to wyprawa do baru po gieldzie byla super.
Nastepny raz u nas. Napiszemy kiedy....
-
Re: Po spotkaniu terrorystow
łłłłłłłłeeeeeeee a ja musialem siedziec i kurde sie uczyc na uniewerku!!
-
A ja zakupiłem (dość nieprzemyślanie) drugiego lega - kurde chyba kilkudniowego, ekipa widziała niech powie, Przypuszczenie jest takie że to krajowa hodowla, na co wskazuje osoba od której dokonałem tego zakupu, Maluch poza brakiem kawałka palca u tylnej łapy wygląda zdrowo, ale niesamowita jest jego "małość" on naprawde wygląda jak na fotka wykluwających się legwanów
jutro dam fotki
-
Ci co nie byli niech żałuja (tak tak Nika to tez do Ciebie :-) ) .
Giełda jak giełda nie było aż tak źle, było duuużo gadzin i nie tylko. Ja z żonką juz o mało co nie kupiliśmy sobie kamaleonka ale.... na razie not yet....
Za to spotkanko po giełdzie rewelacyjne!!! musimy to powtórzyć ! My również zapraszamy na imprezowanie w dumciu u nas (musimy teraz wspólnie poukładac grafik imprez :-) .
-
Bylo swietnie, a co do grafiku to prosze mnie tez wziasc pod uwage, u mnie tez mozemy sie spotkac :-))
-
I mnie sie bardzo podobalo, super klimat, towarzycho i temat rzeka .............. :-]]]
Super bylo spotkac sie z innymi terra zboczencami ];->
A legwan zakupiony przez Korsakowa jest naprawde super i maxymalnie maluchowaty !!!
-
Aaaaa i jeszcze.... chcialbym przyznac 2 nagrody !!!!
1. Czajnik imprezy!!!
The winer is.............. PAPEC !!!!!!! Najpierw czail sie pol imprezy za nami a gdzy wkoncu sie ujawnil (nie bez mojej pomocy) to od razu przepadl jak kamien w wode ;(
2. Leniuch imprezy!!!
The winer is ............. SEB !!!!!!! 200m od baru a on autkiem przyjezdza ))))))
Ten poscik to oczywiscie taki zart )) po dzisiejszym piwkowaniu mam dobry humor :]]]]]]
-
-
Wygrales 3 rundki dookola chorzowskiego zoo. Bedziesz biegal razem z Sebem. Seb wie za co...
-
Uprawnienia umieszczania postów