Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: zima !

Re: zima !

co od mrozonek gotuje je na parze zeby nie wyplukiwac witamin, a zdarzylo mi sie przeczytac artykul, gdzie bylo napisane ze czasem sa zdrowsze od warzyw 'swiezych' gdyz te czasem leza w sklepie a tamte od razu po zebraniu sa myte i mrozone w specjalny sposob aby sie nie rozpackaly a leg je uwielbia

no ja mam problem bo moj leg jest wybredny ( nie ma juz jego ulubionych lisci rzodkiewki ehh wiec tylko koper (2 peczki dziennie wcina) marchewka ogorek i pomarancze z mandarynkami ...pietruchy nie lubi jablek tez nie kielkow w ogole suchego nie tknie chyba mu golonke zapodam z piwem ))

Witaj w domu Tomy.Mam taki sam problem z moim Leonem.Sam nawet nie chce nic ruszyć.Nie dość że je mało to jeszcze musze go karmić. CZasami aż ręce opadaja..Nie ma jakiejś rady na powrót apetytu?

oXcros
    Guest

no niestety mam ten sam problem...

ja swojego do jedzenia nie musze zachecac ale musze mu je podawac z reki bo inaczej nieruszy nawet maly test zrobilem naszykowalem mu jego przysmaki w misce nieruszl przez cały dzien podalem mu tylko miske orazu zjadl 3 takie porcje a wiec ?? to po prostu lenie

pzdr

Hej Tomy napisałeś że nie ma liści rzodkiewki a ja je kupuję cały czas bo mój smok je... w miarę lubi więc poszukaj na jakiś placach targowych a powinieneś znaleśc

no nie wiem czy wygotowane z wartosci odrzywczych wazywka sa dobre, a co do mandarynek,teraz jest sezon i on je lubi a rzezuszka ma ponoc wiele witaminek,sam ja jem i jestem duzy i zdrowy,hehe<joke>pozdrowionka papa!

hehehe tomy swietny pomysl! a jaki tworczy,tak widze ze twoj leg ma taki sam menu jak moj ale uwiez mi nie zje pol dnia i zacznie lubic inne rzeczy:Ppozdrowka!!,,

a ja dodam ze musze dzrwi zamykac by mi calej spzarni nie zjadl,kto to widzial by zaledwie 80cm leg wciskal 4-5 peczkow kopru,a potem wyglada jak zielony walek na kaloryferze:P

oXcros
    Guest

bardziej zaawansowani: Megi rysiek jacku itp.. :P czy leg moze jest ash tyle kopru ?? 3 - 4 dziennie tak sie pytam tylko :P pzdr

Justyna Z
    Guest

moze nie bede uznana za 'zaawansowana', lecz wg mnie tyle kopru nie jest zdrowe.
    Pozdrawiam,
    J.

Uprawnienia umieszczania postów