-
Re: zima !
co od mrozonek gotuje je na parze zeby nie wyplukiwac witamin, a zdarzylo mi sie przeczytac artykul, gdzie bylo napisane ze czasem sa zdrowsze od warzyw 'swiezych' gdyz te czasem leza w sklepie a tamte od razu po zebraniu sa myte i mrozone w specjalny sposob aby sie nie rozpackaly a leg je uwielbia
-
no ja mam problem bo moj leg jest wybredny ( nie ma juz jego ulubionych lisci rzodkiewki ehh wiec tylko koper (2 peczki dziennie wcina) marchewka ogorek i pomarancze z mandarynkami ...pietruchy nie lubi jablek tez nie kielkow w ogole suchego nie tknie chyba mu golonke zapodam z piwem ))
-
Witaj w domu Tomy.Mam taki sam problem z moim Leonem.Sam nawet nie chce nic ruszyć.Nie dość że je mało to jeszcze musze go karmić. CZasami aż ręce opadaja..Nie ma jakiejś rady na powrót apetytu?
-
-
Hej Tomy napisałeś że nie ma liści rzodkiewki a ja je kupuję cały czas bo mój smok je... w miarę lubi więc poszukaj na jakiś placach targowych a powinieneś znaleśc
-
no nie wiem czy wygotowane z wartosci odrzywczych wazywka sa dobre, a co do mandarynek,teraz jest sezon i on je lubi a rzezuszka ma ponoc wiele witaminek,sam ja jem i jestem duzy i zdrowy,hehe<joke>pozdrowionka papa!
-
hehehe tomy swietny pomysl! a jaki tworczy,tak widze ze twoj leg ma taki sam menu jak moj ale uwiez mi nie zje pol dnia i zacznie lubic inne rzeczy:Ppozdrowka!!,,
-
a ja dodam ze musze dzrwi zamykac by mi calej spzarni nie zjadl,kto to widzial by zaledwie 80cm leg wciskal 4-5 peczkow kopru,a potem wyglada jak zielony walek na kaloryferze:P
-
bardziej zaawansowani: Megi rysiek jacku itp.. :P czy leg moze jest ash tyle kopru ?? 3 - 4 dziennie tak sie pytam tylko :P pzdr
-
moze nie bede uznana za 'zaawansowana', lecz wg mnie tyle kopru nie jest zdrowe.
Pozdrawiam,
J.
Uprawnienia umieszczania postów