-
Dziwne plamy na skórze
hi ! dawno mnie tu niebylo...
od jakis 4 dni moj legwan ma takie ciemne plamy wrecz czarne przy nasadzie ogona u gory i to mu se zrobilo po wylince a wczoraj zeszla mu skora z prawego boku i znowu na cales dugosci jest taka ciemniejsza skora. spodkał sie ktos kiedys z tym ?
moze to bys brak jakies witaminy ???
pzdr
-
Re: Dziwne plamy na skórze
Siema oX z twojego opisu nieiwiele wynika najlepiej postaraj sie o zdjecia tych plam to wtedy ktos moze bedzie w stanie Ci pomoc. Zycze aby to nie bylo nic niedobrego.
-
macie fotki
-
-
To najprawdopodobniej naturalne ubarwienie (plamy zlewają się z poprzecznymi pasami na ogonie). Legwany z wiekiem nadierają kolorków.
Pozdrawiam!
-
nom mnie tez sie tak wydaje moj po wylince czasem potrafi calkiem zmienic ubarwienie,przy jednej mial niebieskawa szyjke a przy nastepnej biala teraz widze z koleji ze i na pomaranczowo mu sie ubarwia,,,,pozdrowka!
-
Moja legwanica jak jest wychlodzona to pojawiaja sie jej czarne plamy w miejscu gdzie miala zastrzyki z antybiotykiem...
-
Mój Zeusek z kolei robi się czarny jak lezakuje na grzejniku. Kiedyś córka która mało go widuje przybiegła za strachem że mu sie coś stało. Zreszta po raz pierwszy jak tak "zczerniał" to sama spanikowałam.
-
hi!
no dzisiaj z tych palmek zeszly luski i jest taka biała skorka w pon ide z tym do weta :|
pzdr
Uprawnienia umieszczania postów