-
Re: Oszalał JE I JE
Spoko, kiedys kupilem szczura. (samca jak mniemalem)
Przynioslem go do domu ,a po jakims czasie szczur zaczal znosic rozne rzeczy do akwarium, miedzy innymi zaciagnal firane do akwarium.
Pewnego razu wrocilem ze szkoly i dowiedzialem sie ze moj szczur(samiec) ma male... :-)
Czy legwany skladaja jaja regularnie co jakis czas?
-
Sebastian! Masz tak samo szczęcie jak ja. Mój Robal też pochłania wielkie ilości jedzenia i ja tylko z radością podaję jemu więcej i więcej. Niech je! Wiem, że nie może się przejeść to mu daję. Raz zieleninę a raz z ręki suche. I tak na przemian. Ja też się cieszę, że mój leg JE.
Pozdrawiam. Aga
-
Hmmmmm , nie gniewam sie. Ale zazdroszcze Sebowi ze jego leg jest zarlokiem a moj nie
-
Po primo Robal jest na bank facetem :-)
Doroto dwa tygodnie temu jadł raz na dwa trzy dni a teraz dwa razy dziennie tak że to zmienna sprawa jutro ja będę się martwił a Twój będzie stał z głupia miną nad pustą miską ;-)
Jak na razie sytuacja nie uległa zmianie je i je nie zostawia nic w misce.
-
Cieszę się Doroto, że jest Ok. Seb do zobaczenia na giełdzie . R&G
-
Nie jestem obrazalska,ale ..... jest Ok.
-
-
czy macie jakies "przepisy" na sałatki dla lega?Co jak z czym mieszać? Mój Leon zupełnie stracił apetyt.Grzebałam dzis w forum i byc może to wylinka sie zbliża.Ale czy na pewno..?
-
Przy wylince tak czasem bywa jednak nie jest to regula...
-
Zauważyłam jedna rzecz.Otóż mój Leon je ale gdy sie go karmi.Dobre to chociaz i tyle.Jednak dlaczego sam nie ma ochoty ruszyc tego jedzonka??
Uprawnienia umieszczania postów