Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Giełda -zapraszam

Giełda -zapraszam

Witajcie

Pod tym linkiem dowiecie się wszystkiego jak by ktoś jeszcze nie czytał ...

http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=7&i=669&t=669

Mam nadzieje że pojawi się ktoś z Was.
    Rysiek , Nika, Fatman , Korsakow o Waszej nieobecności nie chce słyszeć !! reszta ma jedyną niepowtarzalną okazje poznać innych Lego-maniaków (nie mowa o klockach;-).

Re: Giełda -zapraszam

Ja się raczej stawie, dobra okazja żeby kupic nową świetlówke, nie wiem co z resztą

ja tez powinienem byc jak mnie cos wczesniej nie zabije :P

ktoś nowy ;-), trzeba będzie tylko przesłać sobie mailem nasze fotki, albo ustalić tajny szyfr (my będziemy ubrani w pomarańczowe dresy i będziemy czytali "poradnik domowy"), bo znowu się może skończyć tak jak kiedyś pod zoo w chorzowie, kiedy Nika dzwoniła do Seby i pytała jak wygląda Rysiek ;-), który stał 15 metrów dalej ;-D

ehhh.... fajnie było

Hi hi hi, bardzo śmieszne z tym Rysiem, a co do spotkania to ciężko będzie akurat mam 14.12 zajęcia do 17 na AE, a ta giełda ma byc tylko do 18 i co mam zrobić ??????????

Oj Nika z takim podejściem do studiów, daleko nie pociągniesz ;-), oczywiście urwać się wcześniej ze studiów, zawsze pozostają dyżury prawda ;-)

no tak, namawiasz mnie na wagary, wiesz co !!!!!!!!! musze tylko sprawdzic z czego musialabym zwiac . A o której mielibysmy sie spotkac?

Na razie ustalenia w fazie wstępnej ;-) czyli wszystko da się ustalić, myśle zę dość realną godzina jest 16, zostają dwie godzinki na obejrzenie tego co jest do obejżenia, i czas na ew. zakupy (ja chyba nabęde świetlówke UV, bo stara się kończy, a Agnieszka zastanawia się nad kameleonem (znowu będe budował terra ;-) Przez te dwie godzinki można tez poagadać z wetem, no i poczekać na spóźnialskich (teraz postaram się nie spóźnić jak to zrobiłem w gliwcach) a po 18 oczywiście kurs na najbliższą fajną knajpę w celu zorganizowania terrarystycznej międzynarodówki :-)

Pytanie pierwsze co sądzicie o godzinie którą zaproponowałem?

Pyatnie drugie: a co z wami Rysiu, Marblo, Fatman?

Powiem tak I'll do my best zeby sie pojawic. Z checia spotkam sie ze stara ekipa ))

Studia nie zajac nie uciekna :-) . Wiem co mowie , im czlowiek sie bardziej nimi prejmuje to tym gorzen na tym wychodzi a wlasnie jak daleko jest to od Wroclawia jesli mozna spytac ?
    Pozdrawiam M.D.

Uprawnienia umieszczania postów