-
Znalazłem na gratce ;-(
Na gratce znalazłem takie ogłoszenie i akcie desperacji prosze żeby każdy wysłał temu gostkowi kilka słów od siebie...
"Sprzedam Legwana zielonego (Iguana, Iguana) jaszczurka roślinożerna, samiec, 3 lata. Pochodzenie puszcza amazońska, przystosowany do naszych warunków klimatycznych, długość 75 cm, okresowa kontrola weterynaryjna. Może być ozdobą każdego terarium. 500 zł Kontakt +48 604524027 bororad@autograf.pl; osoba do kontaktu: Radek"
-
Re: Znalazłem na gratce ;-(
Bez komentarza
-
Korsakow, bez względu na to, jakimi uczuciami darzysz kolesia, raczej nie powinieneś podawać publicznie jego adresu e-mailowego
-
"kurde koles pomysl co piszesz bo ozdoba terrarium to ty mozesz byc
a i przystosowac cie do mojego klimatu tez moge i jak przez 3 lata
legwan urosl ci 75 centymetrow to masz szczescie ze jeszcze nie wiem
gdzie mieszkasz ale jak napisalem "jeszcze"...."
to chloptasiowi wyslalem hehe a i jeszcze smsa puszcze i sie dowiem o adres ten kto mieszka najblizej jedzie z misja a jak nie to sam pojade i ubije "gada" )
-
nie zgodze siez tobą Meg, wolno mi bo on sam te dane podał w ogłoszeniu, (każdy sąd mnie uniewinni ;-) )
-
bardzo dobrze mu napisałes, popieram!
Pozdr
-
Meg, jeśli koleś oficjalnie daje swój adres, to co masz przeciwko temu, żeby go ujawnić ? Ja w tym nie widzę nic szczególnego. Pozdrówko! Rysiek
-
-
Megus ale 75 cm przez 3 lata!!! moj tyle bedzie mial za 3-4 miesiace a mam go niecale 4 co on mu dawal do zarcia i pewnie 0 uv w terra no czizus ja tu skacze nad Yogim jak tylko moge a taki pituch zamecza zwierzaka no ubic normalnie z miejsca uufff sie wku******
-
Meg nie kloc sie z nim. On niedlugo zostanie czlonkiem palestry.
Uprawnienia umieszczania postów