-
Re: że niby mącznik jest gorszy??
swego czasu miałem raptem kilka pajączków za to kilkanaście gatunków mnozących się owadów karmowych (maczniaki, drewnojady, różne gat. świerszczy, szarańczę, kruszczycę, karaczany, mole, itp.). Ni traktowałem tego jako poważne zainteresowanie, raczej jako małą spiżarnię. Mimo to myślę, że nawet hodowla tak przyziemnych stworzeń jak "karmówki" jest pewnym doświadczeniem, które moze dać dużo satysfakcji.
Proponuję by zwierzęta karmowe umieścić w profilu z informacją iż są na pokarm, a nie wpisywać ich liczbę (która i tak niemal codziennie się zmienia). W ten sposób nie bedzie smiesznych wpisów, ale bedzie informacja kto ma jakieś doświadczenie z hodowlą danych zwierząt karmowych.
Poza tym moim zdaniem przydała by się tam wzmianka o gatunkach z którymi ma sie jakieś doświadczenie. Można czegoś już nie trzymać, ale mieć z tym 10 lat doświadczeń, a Profil tego chyba nie przewiduje.
-
To ja wolę tego nie wpisywać bo lista byłaby bardzo dłuuuuuuga! ...i piszę tu tylko o owadach, które udło mi się rozmnożyć.
-
>To ja wolę tego nie wpisywać bo lista byłaby bardzo dłuuuuuuga! ...i piszę tu tylko >o owadach, które udło mi się rozmnożyć.
Przeciez nikt Ci nie kaze... A jesli chodzi o spis, to lepiej by sie zajac usunieciem informacji o ludziach, ktorzy maja liczbe gatunkow = 0
-
Eh... to była tylko dygresja.
Co do ostatniego to pomysł dość drastyczny, ale godny uwagi.
-
> Eh... to była tylko dygresja.
> Co do ostatniego to pomysł dość drastyczny, ale godny uwagi.
Nie chodzi o to, zeby wykluczyc te osoby z forum, ale o to, zeby nie wyswietlamy sie one w spisie. No bo co to w koncu jest ? Spis terrarystow, czy spis forumowiczow ???
Uprawnienia umieszczania postów