Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: że niby mącznik jest gorszy??

Re: że niby mącznik jest gorszy??

> Hmmm ja uwazam ze jesli masz zwierzaki na karme to nie
    > powinienes wpisywac do spisu zwierzat, ale jesli natomiast
    > hodujesz bo lubisz itp. to nie rozumiem w czym problem
    Przepraszam, ale umieszczenie w spisie informacji, ze hodujesz i rozmnazasz maczniaki karaczany czy myszuy jest informacja dla tych, ktorzy tez by chcieli. Nie musza wtedy zasmiecac forum pytaniami a moga sie skonsultowac bezposrednio z kims kto ma doswiadczenie. Chyba po to jest ten spos a nie po to, zeby sie przechwalac jakie to unikalne gatunki sie hoduje. Jak tak dalej pojdzie to niedlugo zamieszczenie informacji o zbozowkach i gekonach lamparcich bedzie zabronione...

> wpisy typu: świerszcze 500 sztuk wyglądają niepoważnie.

Ale juz w przypadku kruszycy czy karaczana wyglada powaznie. Prawda ???

Dark Raptor
    Guest

Wszystkie moje "karmowce" hoduję dla przyjemności. Faktem jest, że wiele owadów może mieć "dwojakie zastosowanie". Umieszczenie hodowli w spisie rzeczywiście ułatwia zorientowanie się, kto hoduje i mniej więcej w jakich ilościach owady karmowe.

Fructus
    Guest

A ja hoduje w zamrażarce:
    2 kg pierogów
    1 kg wieprzowiny

W lodówce:
    2 natki pietruszki
    10 jajek

Mówie wam ile wspaniałych wrażeń dostarcza mi hodowla tych......rzeczy.
    Wszystko jest jak najbardzej poważne, nie napisałem tego komentarza po to by naśmiewać się z Foxtrotta

ani zwierząt domowych.
    W przypadku znalezienia profilu z takowymi danymi lub innymi które
    nie mają nic wspólnego ze zwierzętami terraryjnymi administrator
    może zablokować konto!

Nie no sorry, czemu niemozna zwierząt domowych?? Tj domowych w jakim sensie?? To jest cos nie tak..... Bo ja hoduję koszatniczki i ie mam zamiaru ich usuwac, to są słodziutkie zwierzątka Proponuje LOM zmienic na LOMIZD - liga ochcrony Maczniakow i zwierzat domowych

MataManX
    Guest

zaraz każdy swojego brata i siostrzyczkę wpisze jako zwierzątko nieterraryyjne aby mieć tylko więcej osobników :P

mi nie chodzi o to, żeby iść na ilość tylko, żeby nie dyskryminować pełnoprawnych świerszczy, mączników i innych zwierzaczków, bo to już przesada skoro nikomu się tym zycia nie utrudnia.
    ... ja pierogi i mielone tesh w lodówce hoduję i się tym nie chwalę!

Paganus
    Guest

a myszoskoczek egipski ? jest zwierzęciem terrarysjnum czy domowym ? drodzy administratorzy... ? bop przywieziony z egiptu ale jest normalnie w domach ajko maskotka ? jak je wpisze wywalicie mnie ?
    alb wiem ! cielaka w terra włoze i bedzie cielak terraryjny ! POWAGI WSZYSCY !!! roponuje robić regulamin nie zebo ograniczać wolnosci terrarystów i zasmiecać forum takimi postami ale taki zeby współpracował z nimi a jak jest napis typu

UWAGA! Nie wpisuj do spisu gatunków zwierząt karmowych
    (świerszcze, mączniki, myszy, szczury itd), ani zwierząt domowych.
    W przypadku znalezienia profilu z takowymi danymi lub innymi które
    nie mają nic wspólnego ze zwierzętami terraryjnymi administrator
    może zablokować konto!

gdzie nie ma jasno powqiedziane co jest zwierze karmowe a co domowe... to przepraszam.

a tak na marginesie szarancza fioletowa to owad karmowy czy terraryjny ? przeciez to szarancza a mnóstwo ludzi choduje je i tylko ją w domy jako zwierzadki terraryjen....

taaa, naprzyklad Dark Raptor, jak napisal hoduje karmówki dla przyjemności, a moze nasz headadmin sie odezwie w tej sprawie?

no i jeszcze odnosnie tego blokowania kont. nie sadzicie, ze w pierwszej kolejnosci administracja powinna zajac sie oszustami itd??? chyba spora czesc z was pamieta niedawna afere z kradzieza pajakow... jak do tej pory posty oszusta nadal znajduja sie na forum i jak sadze konto nadal jest aktywne, bo nie dostalem zadnego odzewu od adm. oprocz"spadaj" kiedy prosilem o zablokowanie.

Uprawnienia umieszczania postów