-
Re: Mam prośbę ...
Ty to ta z lornetką, czy z tą głową dzika na piersi ? ( tak mi się wydaje, że to dzik ). Co do legwanka to wygląda jak Iguana iguana iguana - też mi się tak wydaje;-). Pozdrówko i więcej odwagi. Rysiek
-
To dotyczyło się Izabeli.
-
no to co nie będę gorszy ;-)
Na fotce jest Robal w wieku około 6miesiecy na anstepnej efekt 1,5 rocznego tuczenia ;-)
-
Szkoda że nie mam teraz cyfrówki bo to foto jest gdzieś z poczatku tego roku a wiadomo co się z tymi stworami dzieje przez rok ;-)
teraz jest znów większy i nie ma lekarstaw na te rozmiary ;-)
-
To ostatnia fotka jaką mam z Lipca tego roku. Next będą dopiero na święta jak odzyskam mój aparacik
-
Tak naprawdę legus chyba jest teraz mniej kolorowy, przynajmniej na głowie. Przybyło mu za to pomarańczy na łapach. A tak w ogóle to to zdjęcie jest mocno stare - może z grudnia tamtego roku, nie mam jednak nic bardziej aktualnego. Natomiast to drugie zdjęcie.... powiedzmy, że jest dla wzbudzenia apetytu)). A tak poważnie, to nie mogę odkryć wszystkich kart ze względu na brak zgody moich koleżanek; wprawdzie nic o tym nie wiedzą, ale nie chciałabym zostać przez nie kiedyś powieszona Innego zdjęcia z kolei nie mam (w komputerze). Łączę pozdrowienia.
-
To ta z lornetką, zawsze lubiłam podglądać ptaki) A głowy dzika to tam nie ma, to chyba jakis cień (nie pamiętam dokładnie). Co do legwanka, to na 100 % 3 razy iguana. A co do odwagi - to nie odwagi mi potrzeba, ale skanera!
-
Już zaczynam się gubić, jaki był wyjściowy temat... ale to nic, kontynuujmy A jak oglądam te wszystkie zdjęcia, to myślę sobie, że ładne te nasze gadziny. A jacy właściciele))
-
-
... a ja sobie tylko czytam, fotki oglądam i na priva piszę ... bo fakt ,to ja czekałem na zdjęcia od Was, a muszę się o nie upominać :-)))))))))))) Ot i taki był temat postu mojego )))))))) a wyszła z tego prawdziwa galeria hehehehehehehe
Uprawnienia umieszczania postów