Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Iguany w filmie Bad Boys 2

(s)AINT
    Guest

Iguany w filmie Bad Boys 2

Bylem wczoraj w kinie na tym filmie. Iguany mialy kluczowe znaczenie w koncowce filmu najpierw rzucili dwoma dorodnymi legwanami za plot i mialy sluzyc one uruchomieniu alarmu, a potem jeden nieszczesnik zostaje rozbryzgany przez mine na polu minowy m troche slabo to wygladalo i lekko sie zdenerwowalem. ale powiem ze legwany zaprezentowaly sie jak profesjonalni aktorzy pozdrawiam

Re: Iguany w filmie Bad Boys 2

Najbradziej zajebisty legwan jest reklamie piwa Desperados. Mozna ja obejrzec na kablowce. Hmmm... piwo tez jest zajebiste

niom, a najbiednieszy jest w jakiejś tam piosence Urszuli

W Tele Świecie 24.10-30.10 na str. 11 jest legwan Moxi Jimi Carreya . R&G

Inka25
    Guest

a pamiętacie teledysk Gensis, gzdie Philowi na plaży gigantyczna iguana zabiera spodnie? Aha tytuł piosenki chyba był I can't dance. Pozdrawiam

właśnie, mialam wtedy chyba z 10lat i zachwycałam się tym jaszczurem ilekroć tylko widziałam ten teledysk ))) i do głowy by mi nie przyszło, że kiedyś sama będę miała tak cudnego jaszczura

a kojażycie zielonego z czołówki filmu 60 sekund?

tomektom2000
    Guest

jeszcze w filmie "how high" jest legwan

Serio...? 3 razy oglądałam ten film i legwana nie zauważyłam (a szkoda) :P napisz w którym dokładnie momencie, to nadrobię stratę)))

Pzdr.

Marcin S-c
    Guest

w pierwszej częściterminatora też pojawia się legwan jakopupilek Sary Connor. Chodzi sobie takie bydle po szafie :-)

Uprawnienia umieszczania postów