Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: osamotnienie :/

osamotnienie :/

czy wasze legwany też tak jak mój czują się samotne, kiedy się poświęca im mnie niż zazwyczaj czasu ???
    Moja legwanica jest nie do poznania odkąd skończyły mi się wakacje wcześniej czułam jej oswojenie względem mojej osoby a teraz, zachowuje się tak jakby mnie nie znała (( no może nie zupełnie, ale stała się małym "dzikuskiem"

Re: osamotnienie :/

Meg , mój legus tez tak reaguje jak mam mniej czasu dla niego , zachowuje sie tak jakby sie bał , później mu to mija jak troche posiedzi ze mną.
    Pozdrawiam

słuchajcie, mam kolejny problem, a mianowicie od wczoraj legwanica jest jakby w jakimś letargu.. przynajmniej ja tak to odbieram :/
    siedzi cały dzień w bezruchu na fotelu i caly czas obserwuje podłogę, a jak do niej podchodzę to chyba "budzi się" z tego letargu i nagle wystraszona odskakuje ode mnie, co z nią jest???
    Dodam, że nie zdażyla się żadna sytuacja, która mogłaby przerazić legwanicę, poprostu spędzam z nią teraz dużo mniej czasu.

Inka25
    Guest

Meg może ty za bardzo się przejmujesz, rozpieściłaś legwanicę ciągłym zajmowaniem się nią. A może po prostu twój leg zwyczajnie przechpodzi deprechę, co by nie było niczym dziwnym z uwagi na pogodę. Pozdrawiam

a kto by się za bardzo nie przejmował mając tak cudnego stwora???
    depresje itp.sprawy to mój zawód, niestety:/ i raczej to co innego

Psychoanalityk i nie wie , że trzeba znowu z legwanem do łóżka, tak jak to było w czasie choroby ? :-). Żartuję i nie wiem co może być powodem ;-(. Meg, są różne chwilowe zachowania legwanów i mam nadzieję, że wszystko wróci do normalności. Pozdrówko! R&G

Uprawnienia umieszczania postów