-
Re: Mycie jedzenia.....
Wszystkim którzy hodują legwany przydałby sie psychoanalityk. Mam kompletnego świra na tym punkcie i na bank niejeden lekarz by to stwierdził, mysle że z wami jest podobnie.
Jeżeli chodzi o Ryska to nie jest mu potrzebny psychoanalityk, jak go wyleczy nie będzie się nadawał na premiera ( nie w naszym kraju) :-))
-
-
Rysiek dzieki za slowa uznania, ja nie znam twojej wiedzy ale wszyscy tu mowia ze masz duzy autorytet. Co do mojej wiedzy to tez wcale nie jest taka wielka terrarystyka zajmuje sie 12 lat i cos tam wiem ale bez przesady, teraz staram sie nauczyc czegos na temat leczenia. Pozdrawiam
-
maiłam na myśli psychoterapeutę - siebie
-
No i narozrabiałam...... hehe
-
Narozrabiałaś...;-) . Loktok, ja mam jeszcze mniejsze doświadczenie, bo to mój pierwszy legwan i mam go trochę ponad 4 latka. Kupiłem go , bo dzieci są alergikami, ale jak już coś mam to o to dbam :-) . Interesuję się tym trochę. Mimo to nie wiem dlaczego mnie się uczepili - profesora se znaleźli :-))))))))). Politykę mam w D..., bo to same "brudy" i zdecydowanie wolę "nieziemskie" sprawy - patrz załącznik . Na zdrowie psychiczne nie narzekam, bo gdyby tak było to już nie pracował bym tam gdzie pracuję. Inna sprawa czas spędzony z miłą, ładną terapeutką ;-) . Tylko chory by odmówił ;-)))))))))))))))) Pozdrówko! Rysiek
-
może jakaś terapia grupowa ??? :-)
-
-
Tak Ryśku nieziemskie sprawy sa o wiele ciekawsze..... poza legwanami ... i widze ze masz przez co sobie popodgladac.....
-
Niedawno w Niemczech rura kupiona i widoki nieziemskie. Wcześniej miałem taką marniutką ;-( . W nowej Uran zielonkawo-turkusowy bo tyle tam legwanów na drzewach siedzi ! :-))) I myć jedzonka nie trzeba, bo nie ma motoryzacji, ani przemysłu ;-)))Pozdrówko! Rysiek
Uprawnienia umieszczania postów