-
-
Re: Jak mam zacząc?
Gosciu o co Ci chodzi ???!!! Zadales pytanie- "Od czego mam zaczac?" to bardziej doswiadczeni Ci na nie odpowiedzieli. A ty w podziekowaniu co ?? Tylko krecisz nosem i nazekasz. Moze od razu podasz odpowiedz jaka chcialbys przeczytac to wtedy ktos Ci ja napisze i bedziesz szczesliwy. Tylko dobrze sie zastanow czy na tym to ma polegac ??!! :[ A jesli chodzi o "zanudzanie" jakimis odpowiedziami to nie dziw sie ze takie cos bedzie wystepowalo skoro nie potrafisz zaczerpnac podstawowych informacji z opisow do ktorych linki podalem Ci wyzej. I zadajesz banalne pytania na ktore odpowiedz czarno na bialym masz podana jak na tacy. Podstawa to czytac, czytac i czytac....... ale ze zrozumieniem.
MARBLO
-
Pieknej zielonej przytulanki )))
Lub wlasnie tej przytulance............... hmmmm musze sie nad tym zastanowic... ];->
-
diabelski uśmieszek Ci na twarzy zawitał Marblo
-
A co ja na to poradze ze tak mi sie obie podobacie :*
-
Zycze powrotu do zdrowia
-
dziex zamiast siedzieć na uniwerku muszę leżeć
-
Ja tez jestem chora , siedze na zwolnieniu juz 3 tydzien , niby przeziebienie a nie moge sie go pozbyc. Moj leo na tym korzysta bo ciagle jestesmy razem. Jak pracuje to tylko wieczorami moge sie nim zajac
-
Dzisiaj czytam co wczoraj napisałem , a tu taka gafa !!! "Obrucić" miało być przez "ó"- wybaczcie- to te bezmyślne stukanie po klawiaturze :-))) Pozdrówko! Rysiek
Ps. Marblo, co Ci chodzi po głowie ;-) .
Uprawnienia umieszczania postów