-
Re: Jak mam zacząc?
cudo z Gucia wyrosło ))))))))
-
Trzymasz weza i lega w jednym terra ???
-
Wiecie konkretnych informacji sie tu niedowiem ! Jakies 5 osób powiedzialo mi co i jak a reszta mnie ciogle zanudza tym samym "...musisz o niego dbac.... ,trzeba go karmic .... " przeciez ja to wiem interesuje sie zwierzetami od dziecka !! a o legach kupie sobie ksiazke i bede mial swiety spokjuj !!!!! (((((((
-
Zależy jaką książkę sobie kupisz i wtedy będziesz coś wiedział lub dalej G...To forum i opis gatunku da Ci więcej. O jakim wężu piszesz ? Ja mam tylko legwana. Rysiek
Ps. Meg, Dorotko to wielkie stworzenie może naprawdę być dokuczliwe. Marblo go widział i wie jaki jest silny. Ten załącznik to "przestroga" dla majacych małe legusie. Duże jest piękne :-))), ale silniejsze i nie każdy jest w stanie sobie z nim poradzić. Przy moim dość silnym uścisku dłoni ( tak , aby mu krzywdy nie zrobić ) potrafi jak krokodyl obrucić młynka o 360* w zaciśniętych dłoniach. Kochane, wielkie smoczycho ! Pozdrówko! Rysiek
-
pisze o legwanie a nie o wezu !!!
-
-
Wyobrazam to sobie jaki jest silny Gucio, moj jak sie wystraszy tez robi takie obroty , dostaje wtedy dodatkowej sily. Ale od czego mam męża?Tez jest silny hihihi. a jak Meg daje sobie rade ze swoja pupilka? tez jest "slaba" płcią jak ja
-
przestań się wszystkich czepiać :/
-
-
Tylko pozazdrościc Meg...
Uprawnienia umieszczania postów