Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Nowicjuszka!

Agazgaga
    Guest

Nowicjuszka!

Ja też należę do nowo przybyłych!Witajcie!
    Mam legwana od dwóch tygodni i jak na razie jest całkiem dobrze jemu i mi. Mam wiele pytań ale może poczekam na odpowieź na moje pierwsze pytanie: Jaki jest powód "zrzucania skóry" przez legwana?Czy to jest normalne?
    Przeczytałam parę informacji i myślę,że powodem jest zbyt mała wilgotność,ale nie jestem tego pewna,więc oczekuję waszej podpowiedzi.
    Pozdrawiam wszystkich i czekam na listy. AGA

he he:)

Witam
    Już odpowiadam na Twoje pytanie: legwan poprostu ROŚNIE, dlatego zrzuca skórę

Znajdź czas na poczytanie bardzo wielu istotnych unformacji na temat tych zwierzaków, żebyś nie musiała uczyć się na błędach.. jak co niektórzy
    A zapewniam Cię, że są to zwierzaki bardzo wymagające

Re: he he:)

no zgadzam sie z meg pierwsza rzecz to czytac i to duzo ja tez przed kupnem przeczytalem pare opisow po czesci forum ale dopiero po pewnym czasie i regularnym przegladaniu forum dowiedzialem sie wiecej ale i tak jeszcze wszystkiego nie wiem chociaz juz rok czytam forum :P

Witka.

Ja rowniez podpisuje sie pod wypowiedziami Meg i Papcia ze podstawa to wyszukiwac jak najwiecej info i czytac, czytac i jeszce raz czytac. Przede wszystkim polecam opis gatunku http://www.legwanzielony.com/ oraz FAQ - http://terrarium.com.pl/faq/index.php?kat=1 Poza tym jeli bedzies zczegos szukala postaraj sie najpierw uzyc opcji szukaj. A w ogole to milo ze nastepna osoba dolaczyla do grona legwaniarzy, zycze wszystkiego dobrego Tobie a zwlascza twojemu smokowi.

Witaj, ... a co mam napisać jak już wszystko napisali, tylko tyle: udanej przygody z legwanami ))

Hej Marblo gdzie się podziewałeś ????

polux
    Guest

Re: Nowicjuszka!

Ja swojego lega mam od miesiąca, czytaj dużo na forum to będziesz miała mniej pytań chociaż ja dużo czytam i tak jak inni uważam że jeszcze wszystkiego nie wiem. Teraz jak twój leg ma wylinkę to musisz zapewnić mu zwiększoną wilgotność w tera lub co najmniej dwa razy dziennie go zwilżać
    Powodzenia w hodowli

Witam w gronie. Izabela

powiem ci tak legwan rosnie a skóra nie i dlatego ją zmienia to normalka u gadów

w załączniku dowód, jak mały smoczek w ciągu kilkudziesięciu miesięcy przeradza się w smoczysko
    zdjęcie z dnia dziesiejszego

meg super fotka ciekawe tylko kiedy mój gebek bedzie taki??? ile twój już ma?

Uprawnienia umieszczania postów