Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Pierwsza lampa w terrarium

Re: Pierwsza lampa w terrarium

powinieneś z nią uważać i podnieś ją obowiązkowo na wysokość jak pisze w faq-u.

Rany boskie, przecież to ultra vitalux
    MaIY chcesz poprażyc legwana? Wcale bym się nie zdziwiła jakby za kilka dni zdradził objawy popażenia,
    po pierwsze z wiekszej odległości
    po drugie ok. 10 minut
    co ty narobiłeś najlepszego, te wariacje mogly być związane ze smażeniem się legwanka

ps. poszukaj sobie w archiwum jak ja się popażyłam

KU*** co ja narobilem... chcialem dobrze ((((((((((((( mam nadzieje ze nic mu sie nie stalo bo wiekszosc czasu lezal w cieni... HILP HLIP dosc ze chory to teraz jeszcz popaziny ((( czy ja wszystko chcac dobrze robie zle???

teraz wiesz dlaczego najpierw trzeba czytać dokładnie opisy i faq...Może nie będzie tak źle, ale więcej czytaj, a na pracę domową zadaję Ci przeczytanie faq-q od pkt 1 do pkt ostatniego ))

na dodatek jak podaje mu wit d3 i vapn doustnie to prawie wszystko wypluwa

bo to nie jest dobre... musisz go oszukać, a jako praca dodatkowa poszukaj coś o podawaniu i sposobach oszukiwania legusiów przy podawaniu witamin na forum )) Jutro odpytówka )))

GG 3248121

jeśli masz dostęp do netu, to zaglądaj tu jak najczęściej i obserwuj co się dzieje z maluchem, mi wyszło dopiero na trzeci dzień

i czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj

jak pisał Jacku, jutro masz odpytkę

Przeczytaj co pisze na żarówce. Na jej szyjce powinno być napisane OSRAM Ultra Vitalux 220V/300W. Jeśli tak pisze to stosuj ją jak napisane w FAQ. Jeśli tak nie pisze to taką dużą żarówą może być promiennik podczerwieni dający żółte ( OSRAM białe ) światło. Wtedy nie daje UV, ale dużo ciepła. Napisz dokładnie co masz. Pozdrówko! Rysiek

napisy sa zamazane ale pisze 220V / 250 W to wszustko.

a i lampa nie daje zadnego kolorowego swiatla tylko zwykle biale

Uprawnienia umieszczania postów